Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 maaleseff... hem de fizikten... derim.. pek sık gelmiyorsun buralara desem.... Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Hem zaman bulamıyorum hem de şifremi unutmuşum yaww Gidiyorsun he desem ? Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 sıkıldım kimseden ses çıkmıyor.....derim herkes neden bu gün sus pus ...............hiç ileti yok neden...? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 var bak yazdım derim.. hafta sonu yağmurdan nefret ediyorum desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 yağmur mu dedin... o da ney....diyoruz biz izmir de...insanlar dua ediyor yağmur yağsın diye...eğer 15 güne kadar yağmur yağmazsa buğdaylar olmucakmış...şükret derim biz burda daha kokusunu bile alamadık.. peki bu kadar sıcak...bide onu düşün desem...iyi olur muydu sence... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 illaki şükrediyorum derim.. ama ben ıslanmaktan hiç hoşlanmıyorum banyo ve yüzme harici desem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Şemsiye kullan ozaman derim kardeşim Kar ne zaman yağacak desem istanbula Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 gelcek yakında derim peki ne zaman kar tatili olcak desem okullara ne dersin? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Allah seni bildiği gibi yapsın derim, okullar zaten tatilde sen nerde yaşıyosun desem Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 kar tatilinin olmayacağı bir yerde........ üşümeyi özledim desem....... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 buzdolabına gir derim... millet sıcak ister sen soğuk diyorsun ne iş desem ? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 milletle farklı coğrafyada yaşıyorum derim....... kar çok güzel değilmi desem...... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 ama dışarda olanın bi tarafına yağıyor onuda düşün derim, yaaa yinede güzel, neredesin desem.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 bende bilmiyom hafızamı kabettim....... sen nerdesin..........desem .. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 alzaymır falan mı başladı yuksa, üstte yazıyor derim... bence sen söylemekten çekiniyosun desem.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 alzaymır oldum aynı zamanda gözlerimde görmüyor derim...... net e güveniyormusun desem....... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 elbette güveniyorum ama temkinliyim derim nereli olduğu buraya yazmayacak kadar güvensizliğin nedeni nedir desem ? Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 çekindiğinden derim peki neden bu kadar çok burada takılıyosun desem? ne dersin ? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 ciddi şeyler yoruyor beni oyun oynamak hoşuma gidiyor derim.. konuşmakla peynir ekmek gemisi yürümez, icraat gerekir desem Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 tatildeyim derim oyun oynamak benimde gider hoşuma ama sana çalışıyosan ya kovulursan derim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 ya kendi işimse evdede net varsa derim.. objektif olmak lazım desem.. Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 kendi işinse süper ben zaten objektifim derim peki uykum geldi desem ne dersin?....... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 kendi işinse süper ben zaten objektifim derim peki uykum geldi desem ne dersin?....... Iyi geceler derim... Peki ben daha yeni geldim desem??? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 hosgeldin derim ben de yeni geldiim desem Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 hosgeldin derim ben de yeni geldiim desem Gece uzun gözüküyo derim... Kahve istermisin desem?? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.