Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

iyi ki varsın derim -_-:wub:

denislinin horosları desem :grin:

• Cevaplar 2,3b
  • Görüntü 110,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

kesmek lasım derim :angry:

asmam çardaktan, suyum bardaktan desem -_-

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Kendidemisin derim :w00t:

Hiçbirşey demesem :unsure:

Gönderi tarihi:

olmas derim -_-

hiç mi bişi aklına gelmiyo desem <_<

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Madem öyle söyliyeyim

Gözünün üstünde niye kaş var desem ;)

Gönderi tarihi:

Rabbim öyle istemiş derim -_-:)

düğün tarihine karar verdiniz mi desem :D

Gönderi tarihi:

adapazarı çık aradan derim :P:D

Gönderi tarihi:

Sanane desem <_<:lol: Kıs belkim bende düğün yapcam :huh::angry::rolleyes::lol:

Gönderi tarihi:

inşallah o günleride görürüm derim :D

çeyis tamam mı desem ;)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Sanane desem <_<:lol: Kıs belkim bende düğün yapcam :huh::angry::rolleyes::lol:

seni kimse almaz derim :whistling:

seni alıpta başına bela edicek biri varmıdır desem :wassat::grin:

Gönderi tarihi:

alemsiniz ya, evet siyahx ne zaman evleniyon kardeş şu forumdan biri evlensede bizde kurtlarımızı döksek desem? :sorcerer:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Yaz başı derim :blush:

Enişte kılıbıkmı desem :wassat::stuart:

Gönderi tarihi:

Allah tamamına erdirsin ve mesut etsin inşallah canım kardeşim... hayır değil kılıbık erkeği kim sever? kabasını da sevmezler... enişten iyidir yani... arasıra kapışıyoz ama olcak o kadar 11 yıl oluyor kolay mı?

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Allah tamamına erdirsin ve mesut etsin inşallah canım kardeşim... hayır değil kılıbık erkeği kim sever? kabasını da sevmezler... enişten iyidir yani... arasıra kapışıyoz ama olcak o kadar 11 yıl oluyor kolay mı?

:wacko: bayağı olmuş be abla derim :rolleyes:

siz bayağı yaşlanmışsınız desem :whistling:

Gönderi tarihi:

farkındayız derim yaşlanmaktan korkan düşünsün... yaşamadan yaşlanılmaz demi?

darısı sizin başınıza desem?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

İnşallah derim :)

Evlilik zormu desem :wassat:

Gönderi tarihi:

ne zor ne kolay... hayat gibi işte güzel tarafları kötü taraflarından fazla görmeyi bilirsen eğer...

çocukları sever misin desem?

Gönderi tarihi:

sohbet koyulaşmış...amacım bölmek değil sadece anneme ve ustama bir selam demek geldi içimden siz dewam edinnn... :wub:

annem ustama evlilik dersleri veriorr.. :w00t: anne söle de bir sürü çocuk yapsın da aklı başına gelsin ustamın..hatta hepside kız olsun... :lol: bakalım baş edicek mi o kadar kızlarla... :w00t: düşünemiorum benn... :)

bu arada öpüyorum her ikinizi de... :hug:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
ne zor ne kolay... hayat gibi işte güzel tarafları kötü taraflarından fazla görmeyi bilirsen eğer...

çocukları sever misin desem?

hemide çok severim :)

sohbet koyulaşmış...amacım bölmek değil sadece anneme ve ustama bir selam demek geldi içimden siz dewam edinnn... :wub:

annem ustama evlilik dersleri veriorr.. :w00t: anne söle de bir sürü çocuk yapsın da aklı başına gelsin ustamın..hatta hepside kız olsun... :lol: bakalım baş edicek mi o kadar kızlarla... :w00t: düşünemiorum benn... :)

bu arada öpüyorum her ikinizi de... :hug:

benim için farketmez diycem ama sankim kız çocuklarını biraz daha seviyor gibiyim :wub:

Gönderi tarihi:
hemide çok severim :)

benim için farketmez diycem ama sankim kız çocuklarını biraz daha seviyor gibiyim :wub:

:unsure: o zaman onların büyük versiyonlarını pek sevmion ustam hıı... :):hug: ne güzel yaa...ben de bebişlerii herşeyden çok sefiorum anneleri bebişlerii birde...yirim onları penn.... :kiss::)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
:unsure: o zaman onların büyük versiyonlarını pek sevmion ustam hıı... :):hug: ne güzel yaa...ben de bebişlerii herşeyden çok sefiorum anneleri bebişlerii birde...yirim onları penn.... :kiss::)

sen git ders çalış bence kimyacı yer sonra seni :D

Gönderi tarihi:
sen git ders çalış bence kimyacı yer sonra seni :D

:w00t: tiken tiken oldu tüylerim kimyacı dendiğinde... :angry:

yaff bugün onun dersinde sınav olduk...nefes aldırmadı..kül yutmazın kadın modeli ama bu cidden yutmuyo yane :lol: yarın yok dersi yoksa ben bu kadar rahat olmazdım... :)

ahh...şöle bi paçası yırtılsa kül yutmaz gibi... :lol::sweatingbullets: bu arada geçen hafta az kalsın yiçekti beni zor kurtuldum..az üzmedi ama beni geçen hafta... :angry:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.