Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Rabbim öyle istemiş derim düğün tarihine karar verdiniz mi desem
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Sanane desem Kıs belkim bende düğün yapcam seni kimse almaz derim seni alıpta başına bela edicek biri varmıdır desem
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl alemsiniz ya, evet siyahx ne zaman evleniyon kardeş şu forumdan biri evlensede bizde kurtlarımızı döksek desem?
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Allah tamamına erdirsin ve mesut etsin inşallah canım kardeşim... hayır değil kılıbık erkeği kim sever? kabasını da sevmezler... enişten iyidir yani... arasıra kapışıyoz ama olcak o kadar 11 yıl oluyor kolay mı?
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Allah tamamına erdirsin ve mesut etsin inşallah canım kardeşim... hayır değil kılıbık erkeği kim sever? kabasını da sevmezler... enişten iyidir yani... arasıra kapışıyoz ama olcak o kadar 11 yıl oluyor kolay mı? bayağı olmuş be abla derim siz bayağı yaşlanmışsınız desem
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl farkındayız derim yaşlanmaktan korkan düşünsün... yaşamadan yaşlanılmaz demi? darısı sizin başınıza desem?
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl ne zor ne kolay... hayat gibi işte güzel tarafları kötü taraflarından fazla görmeyi bilirsen eğer... çocukları sever misin desem?
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl sohbet koyulaşmış...amacım bölmek değil sadece anneme ve ustama bir selam demek geldi içimden siz dewam edinnn... annem ustama evlilik dersleri veriorr.. anne söle de bir sürü çocuk yapsın da aklı başına gelsin ustamın..hatta hepside kız olsun... bakalım baş edicek mi o kadar kızlarla... düşünemiorum benn... bu arada öpüyorum her ikinizi de...
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Yazar ne zor ne kolay... hayat gibi işte güzel tarafları kötü taraflarından fazla görmeyi bilirsen eğer... çocukları sever misin desem? hemide çok severim sohbet koyulaşmış...amacım bölmek değil sadece anneme ve ustama bir selam demek geldi içimden siz dewam edinnn... annem ustama evlilik dersleri veriorr.. anne söle de bir sürü çocuk yapsın da aklı başına gelsin ustamın..hatta hepside kız olsun... bakalım baş edicek mi o kadar kızlarla... düşünemiorum benn... bu arada öpüyorum her ikinizi de... benim için farketmez diycem ama sankim kız çocuklarını biraz daha seviyor gibiyim
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl hemide çok severim benim için farketmez diycem ama sankim kız çocuklarını biraz daha seviyor gibiyim o zaman onların büyük versiyonlarını pek sevmion ustam hıı... ne güzel yaa...ben de bebişlerii herşeyden çok sefiorum anneleri bebişlerii birde...yirim onları penn....
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Yazar o zaman onların büyük versiyonlarını pek sevmion ustam hıı... ne güzel yaa...ben de bebişlerii herşeyden çok sefiorum anneleri bebişlerii birde...yirim onları penn.... sen git ders çalış bence kimyacı yer sonra seni
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl sen git ders çalış bence kimyacı yer sonra seni tiken tiken oldu tüylerim kimyacı dendiğinde... yaff bugün onun dersinde sınav olduk...nefes aldırmadı..kül yutmazın kadın modeli ama bu cidden yutmuyo yane yarın yok dersi yoksa ben bu kadar rahat olmazdım... ahh...şöle bi paçası yırtılsa kül yutmaz gibi... bu arada geçen hafta az kalsın yiçekti beni zor kurtuldum..az üzmedi ama beni geçen hafta...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.