Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl ev tabiki ama arada hazırda aranmıyo değil hani sen ne yemek yaptın bugün desem ?
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl evet tabi biliyorum derim senin bunu bilmen lazım leylacım daha önce sölemiştim desem ?
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl unutmus olabilirim kusura bakma,unutkanimdir sende bir eksiklik var,avatarin mi yok senin desem
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl evet sıkıldım ondan yenisinide daha bulamadım derim ben kaçıyorum kendine ii bak aburcubur yeme, terli su içme, karşıdan karşıya geçerkende dikkat et desem
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl bi yere gittiğim yok ablam.... ama giderken hep gülerek ayrılalım Allahın izniyle inşallah desem...
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Sağol kardeşim Bende demin senin anı defterine çarşıyla ilgili bişey koyuyodum
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl hade bee bilgisayar bugün beni çok kastı birazdan çıkacam zaten yoksa ben onu kasacam saol kardeşim görüşmek üzere..
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl baktım gene geldim kardeşim ... sende iyisindir umarım desem...
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum hatta... derim.. peki sana göre haayat bildiği gibi mi gelmeli.....desem
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl anlamadım ama hayat (bildiği gibi) nasıl istersek biz o şekilde gelir.. sen nasıl yaşamak istiyorsan öyle.. sen nasıl biliyorsun hayatı
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl bazen acı bazen tatlı... ne yaşıyorsan o işte... şimdi nerede olmak isterdin?
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl bazen acı bazen tatlı... ne yaşıyorsan o işte... şimdi nerede olmak isterdin? ailemin yaninda en cok kimi ya da neyi ozluyorsun desem
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl en çok çocukluğumu ve derslerimi bu kadar kafaya takmadığım yıllarımı özlüyorum.. peki sen en çok neyin özlemindesin....
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl unutkan olmadığım günlerin özlemindeyim yarın okul yok mu sen hala uyumamışsın(sen estikçem) desem?
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl unutkan olmadığım günlerin özlemindeyim yarın okul yok mu sen hala uyumamışsın(sen estikçem) desem? sorma annem şimdi de annem seslendi bana... tesadüfün bu kadarı şimdi gidiyorum dicektim bunu görünce hayretler içinde kaldım.. hoşçakal annem.... en yakın zamanda görüşürüz umarım...desem bide... bide öpsem tabi
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl ah bu anneler vıdı vıdı vıdı demi? iyi uykular, yarın içinde aydınlık bir sabah diliyorum melek kızım kıss sedoş kafayı topladın mı desem?
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl sedoşu bilmem ama benim kafam da bu sıralar biras dağınık ders çalışmaktan nefret ediyorum desem
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Tembel tenekesinde ondan derim Sen herşeyden daha önemlisin desem kankim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.