Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl Nereye gitsem peşimden geliyor Bu google peşimi bırakmıyor desem
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl Kırmısı bültenlen aranıyos gibim mi olduk desem interpol mübarek
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl olabiler derim izleniyormuşuz gibi bir hisse kapıldım nidense desem?
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl Kanımca Admin peşimise Google arama motorunu taktı Yenilikler her zaman iidir
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl kıs bu motor bisi yutmasın sonaa yenilikler iyiyse o zaman niye nostalcik takılıyoz?
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl Merak etme bosarım ben o motorun dinamosunu İnsan basen eskiyi de öslüyor Nostalji 1-2-3 ....... serisine fasla takılma bence
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Gençliğiniz aklınıza geliyor heralde ondan Hafta sonu gelsede tatil yapsak
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl benimm tatilimm yukk kiii dersanee saolsunn... bugünn havaa süperr desem...
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl dün akşam denizden sis geldi acayip süper bir manzaraydı sabah gözgözü görmüyordu sonra göz gözü gördü geçen akşam ufo gördük desem?
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl tahmin etmiştim zaten başka kim öyle fırıl fırıl dönerki? sis güzeldir sende güzelsin ee o zaman sen sislimisin? desem?
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl heç sanmam derim sen beni seversin... seversiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin derim... kız 15 dk izledik seni ne arıyordun öyle havalarda desem?
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl heç sanmam derim sen beni seversin... seversiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin derim... kız 15 dk izledik seni ne arıyordun öyle havalarda desem? keşif yapıyodum.. sen ne sandın desem
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Çoktan bitti evdeyim derim Bir gün kaldı hafta sonuna desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.