Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 suudi arabistandayim ve burda hafta ortasi meslegin neydi ablacim,ozelse yazma.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 muhasebe şefiydim bir otomotiv şirketinde hesap kitap anlıycan suudi arabistanda ne yapıyon leylacım ne zamandır ordasın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 cok olmadi,bir yil kadar..evde oturuyor,alismaya calisiyorum hesap kitap bana gore degil;seviliyor mu Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 cok olmadi,bir yil kadar..evde oturuyor,alismaya calisiyorum hesap kitap bana gore degil;seviliyor mu Kusura bakmayın aranıza girdim ama ben nefret ediyorum hesap kitap işinden çünkü benim işimde o off offf hafta sonu gelse Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 est..daha hafta basinda yazik sana istemiyorum ama gitmem lazim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 est..daha hafta basinda yazik sana istemiyorum ama gitmem lazim Tamam Leyla görüşmek üzere hadi kendine iyi bak Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Bu sabah derim.. Bunun şerefine bi ara bi horon oynasak desem. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Hemen Sedelina Ardeşen tulumunu alıp çalsın.!!Erbay kemençeyi çalsın..! Ben horonun başına sende geç karşıma oynayalım.. Hadi herşey gönlünce olsun desem..!! Çok sağol eksik olma derim Aga'm. Aga'm yalnız çaktırma ben horon bilmem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Dikkat edersen yazıma,bildiğim için karşıma aldım seni ben oynarken sende öğren.?Yoksa koluma alırdım seni.. Horonu bilmek önemli değil sallansan yeter desem.. Sallanırız abi seni mahçup etmem derim Ben yemeğe gidiyorum görüşmek üzere Allaha emanet olun desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 afiyet olsun derim ama afiyet olmuştur bu saate kadar İstanbulda 240 gün yetecek kadar su kalmış desem? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yaza ayvayı yedik derim yağmur duasına çıksak desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 bencede derim bu mevsimde bu havalar ne ayak desem? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 3,4 derece daha artıcakmış derim Avrupalımısın anadolulumu desem Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 neden hiçbişi demedin desem Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 gerek duymadım derim git gideceksen bekleme desem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 senin çenen düşmüşün bugün derim Gerçi hergün aynısın desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 insan bazen değişiyo be ustam... hmm bu aradaa eskiye dönmüşsün... ha öle ha böle ustamsın ya... hmm.....desem desem ne desem? desem... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Bişey desen iyi olur derim Dün gece iyi uyudunmu desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Bişey desen iyi olur derim Dün gece iyi uyudunmu desem iyi uyudum da ...uykumun en güzel anında çalan sesss...alarm... bi gün telefonu parçalıcam o bozdu işte bu iyi uykuyu derim.. içim sıkıldığında mutlu aynı zamanda mutsuz olduğumda daha doğrusu.... neden böle oluorum kiii... ilginç.. desem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Türkçe konuş derim Atışıyomusun hala desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 hayır... ustam olmadan atışmak da ne demek... ama sen uğramıyosun diye hiç bişey yazmıyorum... derim.. peki sen neden gittin desem.... aslında biraz tahmin yürütebiliyorum ama... ? bu soruyu beğenmessen eğer ustam... gitar sesi yada saz sesi..hangisini beğeniyosan artık...sana ne hissettirrir desem? buda ekstra soru... NUMUNE Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 İkisinide beğenmem en iyi ses davul sesi derim Davul bile dengi denginemi sence desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 İkisinide beğenmem en iyi ses davul sesi derim Davul bile dengi denginemi sence desem aynen öle derim... artık gitme vakti ustam....kendine çok iyi bak görüşürüz desem... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 kendine iyi bak görüşürüz derim Hadi bari bende gidiyorum desem ve gittim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.