Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl suudi arabistandayim ve burda hafta ortasi meslegin neydi ablacim,ozelse yazma..
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl muhasebe şefiydim bir otomotiv şirketinde hesap kitap anlıycan suudi arabistanda ne yapıyon leylacım ne zamandır ordasın
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl cok olmadi,bir yil kadar..evde oturuyor,alismaya calisiyorum hesap kitap bana gore degil;seviliyor mu
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Yazar cok olmadi,bir yil kadar..evde oturuyor,alismaya calisiyorum hesap kitap bana gore degil;seviliyor mu Kusura bakmayın aranıza girdim ama ben nefret ediyorum hesap kitap işinden çünkü benim işimde o off offf hafta sonu gelse
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Yazar est..daha hafta basinda yazik sana istemiyorum ama gitmem lazim Tamam Leyla görüşmek üzere hadi kendine iyi bak
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Bu sabah derim.. Bunun şerefine bi ara bi horon oynasak desem.
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Hemen Sedelina Ardeşen tulumunu alıp çalsın.!!Erbay kemençeyi çalsın..! Ben horonun başına sende geç karşıma oynayalım.. Hadi herşey gönlünce olsun desem..!! Çok sağol eksik olma derim Aga'm. Aga'm yalnız çaktırma ben horon bilmem
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Dikkat edersen yazıma,bildiğim için karşıma aldım seni ben oynarken sende öğren.?Yoksa koluma alırdım seni.. Horonu bilmek önemli değil sallansan yeter desem.. Sallanırız abi seni mahçup etmem derim Ben yemeğe gidiyorum görüşmek üzere Allaha emanet olun desem
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 18 yıl afiyet olsun derim ama afiyet olmuştur bu saate kadar İstanbulda 240 gün yetecek kadar su kalmış desem?
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 18 yıl Yazar 3,4 derece daha artıcakmış derim Avrupalımısın anadolulumu desem
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 18 yıl Yazar senin çenen düşmüşün bugün derim Gerçi hergün aynısın desem
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 18 yıl insan bazen değişiyo be ustam... hmm bu aradaa eskiye dönmüşsün... ha öle ha böle ustamsın ya... hmm.....desem desem ne desem? desem...
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 18 yıl Bişey desen iyi olur derim Dün gece iyi uyudunmu desem iyi uyudum da ...uykumun en güzel anında çalan sesss...alarm... bi gün telefonu parçalıcam o bozdu işte bu iyi uykuyu derim.. içim sıkıldığında mutlu aynı zamanda mutsuz olduğumda daha doğrusu.... neden böle oluorum kiii... ilginç.. desem
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 18 yıl hayır... ustam olmadan atışmak da ne demek... ama sen uğramıyosun diye hiç bişey yazmıyorum... derim.. peki sen neden gittin desem.... aslında biraz tahmin yürütebiliyorum ama... ? bu soruyu beğenmessen eğer ustam... gitar sesi yada saz sesi..hangisini beğeniyosan artık...sana ne hissettirrir desem? buda ekstra soru... NUMUNE
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 18 yıl Yazar İkisinide beğenmem en iyi ses davul sesi derim Davul bile dengi denginemi sence desem
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 18 yıl İkisinide beğenmem en iyi ses davul sesi derim Davul bile dengi denginemi sence desem aynen öle derim... artık gitme vakti ustam....kendine çok iyi bak görüşürüz desem...
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 18 yıl Yazar kendine iyi bak görüşürüz derim Hadi bari bende gidiyorum desem ve gittim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.