Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 elele verip onunda üstesinden geliriz derim... peki hayatın içinde olduğumuzu anlamak için ne kadar dışında olmamız gerekir? desem.... hem desem hem desem...anladın sen onu.....! :) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 bence hayatın tam merkezinde olmamız gerekir derim hayatın merkezinde bulunmakta sevmekten geçer, herkesi seviyorum desem.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 aman derim aman...şu sıralar burda bir HERKES...var.... hep üstüne alınii...şaka mı nee? derim... bende forumdaki sevdiğiklerimi...beni sevenleri....sevgiyi hakeden kim varsa toptan seviyorum derim....( bide toptan die biri gelirmiş...uman tanrım..şu herkes için çektiğim cümle sıkıntısına bakk yaa...! ) :) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 derim sevmek suçmu sanki, aşkı benmi yarattım, yuvasız kuşlar, hasret rüzgarları desem.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 bugün çok şairane gördüm canım seni derim... hadi sana başarılar...hoşçakal desem.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 teşekkür ederim derim... sanada iyi uykular desem... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Yeni kalktım derim.. Hayat nasıl gidiyo desem... Alıntı
Φ bir_sabah_güneşi Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 bomba gibi derim .. yaşamak güzel derim... sevmek ve sevilmek herşeye değer derim... hayatın anlamı sadece bunlarmı acaaba desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 doğru diosun derim.. hayatta her zaman bir amacın varmı desem.. Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Sizİn Derdiniz Ne Anlamıyorum Desem... Mevzuyu Kaçırdım Kusura Bakmayın desem.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 hiç önemli değil bende yeni geldim derim gece soğuk vede sessiz desem... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gündüz'de sıcak ve gürültülü derim. Bu gidişle bu yaz su sıkıntısı olacak desem. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 bencede derim insanlara ne kadar güvenirsin desem? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Hatamı bilmiyorum ama çok güvenirim. Yeni nesili nasıl bir gelecek bekliyor desem. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Hatamı bilmiyorum ama çok güvenirim. Yeni nesili nasıl bir gelecek bekliyor desem. siyahx hosgeldin arkadasim karamsar miyim bilmem ama,savaslar bekliyormus gibime geliyor bu durum duzelebilir mi desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 insanların büyük çoğunluğu savaşa karşı olsada dünyayı yönetenler savaştan para kazandıkça pek düzeleceğini sanmıyorum işte o yüzden bazen bu kirli dünyaya çocuk getirmeseydim diyorum yanlış mı düşünüyorum ki desem? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Hoşbulduk Leyla Yakın zamanda düzeleceğini düşünmüyorum Sardunya ablacım boşver çocuksuz bir dünyada olmaz be hı ? gerçi nasıl bir duygu bilmiyorum çocuğun olması ama güzel olmalı Karnım ağrıyo desem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 ayaklarini sicak tut derim.. cocugun olmasi duygusunu ben de merak ediyorum desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 geçmiş olsun sıcak tut kendini ve bir çorba iç fırsat bulursan çocuksuz dünya çekilmez olur doğru söylüyorsun ama çocuklara bırakacak dünya kalmıyor desem? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 İnşallah Allah nasip eder Leyla'cım Ne olacak bu forumun hali desem... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 geçmiş olsun sıcak tut kendini ve bir çorba iç fırsat bulursançocuksuz dünya çekilmez olur doğru söylüyorsun ama çocuklara bırakacak dünya kalmıyor desem? Zaten hiç yapmadığım birşey yapıp sabah çorba içtim ondan sonra ağrıdı karnım abla sende haklısn ablacım napalım bu gidiş iyi gözükmüyor. Ne olacak bu forumun hali demiştim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 ne varmış forumun halinde derim inşallah sizde anne ve baba olursunuz birgün derim ve inşallah güzel bir dünya bırakabiliriz o çocuklara Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Sağol kız abla teşekkürler Hafta sonu gelsede tatil yapsak Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 bismillah daha yeni bitmedi miydi? calismak iyi birsey degil mi desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 işi bırakalı 7 yıl oldu ama şimdi çalışmak istiyorum yeniden çalışmak iyidir yaww leylacım sen Türkiye'de değilsin sanırım desem? neredesin? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.