Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Hurma şarabı.. Bulunduğun yerin tam koordinatlarını biliyor musun desem..?
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl bilmiyorum,lazim mi,ogreneyim mi? hurma sarabi da ne,hic duymadim,neden yapiliyo desem
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Hurmadan tabiki.. derim.. Hac zamanı siz de gidiyor musunuz Mekke'ye desem..
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Ben gidemeyecegim sanirim sen hacca gitmeyi dusunuyor musun desem
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Düşünüyorum ama bu sene gidemeyeceğim,belki umre olabilir.. Gidememe sebebin Suud'lar mı desem..(Değilse yazmana gerek yok,sorguluyor gibi olmayayım.. )
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Yok canim.Bir kere gitmis olsaydim,sebep onlar olabilirdi.. Herkese tavsiye ederim,isteyene nasip olur insallah desem
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl ewettt bi sınaww akşamıı nası olabiler kiii??? offf kendime sinir oluomm desemm...kesin sinir olmak da haklısın dersinn dimi???
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl haksızsın işte ......................... boşver bişi olmucak ya sen sene sonu sınavını düşün........................... gene kankimi avutmakla uğraşıyom desem
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl heraldeee yanee bnii awutmıcan da kimii awutcann canemm.... amann yaa hayatta hiçç bişiyii kafanaa takmıcann eni iiisi bu heraldee desemm...
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 18 yıl çok gülerim evet, çokta ağlarım bir şarkı çaldı içim buruldu desem?
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 18 yıl sevmemmi ne demessin... bayılırım onların kokusuna, en kral parfüme değişmem sabah akşam sürünürüm, hatta ben önceki hayatımda kokarcagillerdenmişim. şimdi nerede olsaydık desem?
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 18 yıl bavullar arabada kaçıyorduk desem bu akşam nerede olmak isterdin desem
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 18 yıl niye kızıyon desem silahınızı hangi elinizle hızlı çekebiliyonuz desem
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 18 yıl tabiki sağ elimle, muhahaha ama sol yumruğumda kodummu oturtur, eski tai boksörüyüm ben
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.