Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 sebep derim? kırılmayacak kadar tecrübelimisin hayatta desem ? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 sebep derim? kırılmayacak kadar tecrübelimisin hayatta desem ? değilim derim.... ya sebepli birşey değil sanki birisi bana kırıldı gibi hissediyorum...ama inşallah yanlış hissediyorumdur... desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 seni sevmeyen .... diye bi şarkı varya hee işte o benden sana gelsin canım bence sen mutlu olmaya bak desem Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Binlerce yıldır mutluyum derim Nil bu sabah daha güzeldi desem ? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 seni sevmeyen .... diye bi şarkı varya hee işte o benden sana gelsin canım bence sen mutlu olmaya bak desem inan taner abicim bugün kendimi çok iyi hissediyorum...ve yarınımda öyle olucak bunu biliyorum...takmıyorum artık...işte hayat yavaş yavaş çözüyosun... derim şarkı için teşekkür ederim ve ayrıca kimin şarkısı bu dinlemedim hiç sen armağan ettin dinlemek isterim derim... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 arabesk bi parça boşver derim sen mutlu ol hep... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 arabesk bi parça boşver derim sen mutlu ol hep... hihi ...teşekkür ederim...bide tamam ama sen de derim... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 ne dediğini anlamadım derim güller gerçek aşkın kalbinde açar desem Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 ne dediğini anlamadım derim güller gerçek aşkın kalbinde açar desem çok ama çok haklısın derim kalbimde binlerce güller açıyor desem Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 abowww derim sevdin mi forumu desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 çok ama çok haklısın derim kalbimde binlerce güller açıyor desem ne güzel derim...=) o güllerinden birisi bende desem=)) Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 abowww derim sevdin mi forumu desem hepiniz birtanesiniz derim gerçekten bu forum bana kendimi cok iyi hissettirdi buradaki sıcakkanlılık beni mutlu etti... Dostca yaklaşımız her birinizin çok ama çok güzel... teşekkür ederim ne güzel derim...=) o güllerinden birisi bende desem=)) sen benim gülücüğümsün derim ben birazdan gideceğim desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 hepiniz birtanesiniz derim gerçekten bu forum bana kendimi cok iyi hissettirdi buradaki sıcakkanlılık beni mutlu etti... Dostca yaklaşımız her birinizin çok ama çok güzel... teşekkür ederim sen benim gülücüğümsün derim ben birazdan gideceğim desem bende gidicem birazdan derim...=) güneşin ufka değdiği yer oraya git ama yine gel desem=) Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 bende gidicem birazdan derim...=) güneşin ufka değdiği yer oraya git ama yine gel desem=) orada mutluluk yok muydu ya gider de mutlu olur dönmek istemezsem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 orada mutluluk yok muydu ya gider de mutlu olur dönmek istemezsem mutlu olup da dönmiceksen canın sağolsun=) bakarsın bir gün bende gelirim yanına... Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 mutlu olup da dönmiceksen canın sağolsun=) bakarsın bir gün bende gelirim yanına... aşkolsun bak hani sen mutluydun bugün senin ora olman gerekmiyor muydu? Ne oldu sana yine ya? senin içindeki bu hüzün beni çok üzüyor bugünden beri bunu hep hisseediyorum... yapma tamam mı? Şimdi bana bi söz ver bugün hep mutlu olacağım diye... Bugün ve yarın ve daha sonraki günler için senden mutluluk sözü istiyorum.... Hüzün yok, üzülmek yok... bu sözü vereceğini ve de tutacağını biiyorum... Sana güveniyorum gülücüğüm hadii Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 aşkolsun bak hani sen mutluydun bugün senin ora olman gerekmiyor muydu? Ne oldu sana yine ya? senin içindeki bu hüzün beni çok üzüyor bugünden beri bunu hep hisseediyorum... yapma tamam mı? Şimdi bana bi söz ver bugün hep mutlu olacağım diye... Bugün ve yarın ve daha sonraki günler için senden mutluluk sözü istiyorum.... Hüzün yok, üzülmek yok... bu sözü vereceğini ve de tutacağını biiyorum... Sana güveniyorum gülücüğüm hadii seni çok seviyorum benn ....sana bu sözü veririm ama hüzün yok olur mu bilmem. ..ama yinede beni senin gibi düşünen birisi var.... bu sözü o kadar çok hakediosun kii..beni hissediyosun gibi geldi...ama sözümü tutamazsam küsme bana...hayat bu nasıl davranır bilemiyorum...ama beni gerçekten çok mutlu ediyosun...senin için bunu yapabilirim...moralim bozulunca aklıma gelirsin...yaparım bunu...sözzzzzzzz canım sözz.... hele de senin için rahatlıcaksa.... Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 seni çok seviyorum benn ....sana bu sözü veririm ama hüzün yok olur mu bilmem. ..ama yinede beni senin gibi düşünen birisi var....bu sözü o kadar çok hakediosun kii..beni hissediyosun gibi geldi...ama sözümü tutamazsam küsme bana...hayat bu nasıl davranır bilemiyorum...ama beni gerçekten çok mutlu ediyosun...senin için bunu yapabilirim...moralim bozulunca aklıma gelirsin...yaparım bunu...sözzzzzzzz canım sözz.... hele de senin için rahatlıcaksa.... peki anlaştık o halde hüzüne izin veriyorum ama eger hüzün canını acıtacak kadar çok olursa sana kızarım... ben de seni seviyorum sıcaklığın için de ayrıca teşekkür ediyorum... canımsın tamam mı? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 peki anlaştık o halde hüzüne izin veriyorum ama eger hüzün canını acıtacak kadar çok olursa sana kızarım... ben de seni seviyorum sıcaklığın için de ayrıca teşekkür ediyorum... canımsın tamam mı? tamam canım benim...sende benm mutluluğumsun... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 sen benim avatarına bakıp kıyamadığımsın, kırılgan yüreğini onarmak istediğimsin... canımsın... bugünhava çok güzeldi, aralık 9'unda bu hava ne ayak desem? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 ne guzel,Allah bozmasin derim.. seni gormek ne guzel sardunya ablacim desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 senide öyle derim, iyiki burdasın... nasıl hissediyorsun kendini desem? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 biraz kizgindim ama gecti simdi.. sen nasilsin,daha iyi misin desem... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Daha iyi olamazdım.. Hurmalı kurabiye yaptın mı hiç desem..? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 yaptim tabi ama hazirini daha cok seviyorum.. sen de seviyorsun galiba desem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.