Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 bak benım halıme anlarsın derım(peder 2 senedır dıploma beklıyoda) duz tabanlar askere gıdermı desem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 İyi etmişsin madem..Derim.. Ben çıkıyorum artık desem..(Hatta dedim..) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 tamam hayırlı akşamlar... kendinize iyi bakın derim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 bak benım halıme anlarsın derım(peder 2 senedır dıploma beklıyoda) duz tabanlar askere gıdermı desem hımm tam emin değilim ama almama ihtimalleri var...çünkü düz tabanları harp okulu elemelerinde direk eliyolar..derim.. neyse Allah'ım babanın diplomanı görmesini nasip eder... Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 hımm tam emin değilim ama almama ihtimalleri var...çünkü düz tabanları harp okulu elemelerinde direk eliyolar..derim.. neyse Allah'ım babanın diplomanı görmesini nasip eder... sana rüzgar gülü desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2006 sana rüzgar gülü desem tabiiki diyebilirsin bu arada hoşgeldin derim... bugünlerin yarını yoksa desem? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 yanlış derim.. ne ekersen onu biçersin desem... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 ektin tohumlar mutluluk olsun ki mahsülü seni mutlu etsin derim.. artık mutluyum sizler yanımda oldukça daha da mutlu oluyorum..ben bu forumu ve içerisindeki temiz kalpli insanları çok ama çok seviyorum desemm... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Tabii ki bu düşüncelerinin kabul görmesi... yarın veya başka bir gün daha ağır olur.. Senin bildiklerin,benim unuttuklarıma yetmez desem..!! evet...henüz başındayım yolun derim.. peki unuttukların çok mu ağırlardı?desem Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 evet...henüz başındayım yolun derim.. peki unuttukların çok mu ağırlardı?desem yo degildi derim çok şekersin ama niye bu kadar karamsarsın desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 teşekkür ederim... ama işte bazen böleyim..ama inan şu an mutluyum.. tekrar teşekkürler...derim sende çok sıcaksın desem.. Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 teşekkür ederim... ama işte bazen böleyim..ama inan şu an mutluyum.. tekrar teşekkürler...derim sende çok sıcaksın desem.. huyum kuruMASIN derim mutlu olduguna gerçekten sevindim lütfen hep mutlu ol desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 mutsuz olsam bile siz yanımda olduğunuz sürece kısadır derim... rüzgar gülüyüm rüzgarım şu an mutluluğa esiyor...desem Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 mutsuz olsam bile siz yanımda olduğunuz sürece kısadır derim... canım benim rüzgar gülüyüm rüzgarım şu an mutluluğa esiyor...desem Rüzgar her zaman senin yönünde essin gülücüğüm derim dur içimden geldi sana bi çiçek yolayayım desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Rüzgar her zaman senin yönünde essin gülücüğüm derim dur içimden geldi sana bi çiçek yolayayım desem kalbimde çiçeğin aldım derim... umut etmek...ömür boyu mu? desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 umut fakirin ekmeği adlı bi şarklısı var müslüm' ün o geldi aklıma derim.. vefamı, yoksa ödeşmemi? desem.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 intikam derim.... hayaller mi.. yoksa gerçekler mi....desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 sende bizdensin yani he intikam falan ne iş kleopatra07 derim gerçekler.. hırsmı? mücadelemi ? desem? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 sende bizdensin yani he intikam falan ne iş kleopatra07 derim gerçekler.. .............................................? mücadele .........derim GS....FENER..mi..desem..... Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 sende bizdensin yani he intikam falan ne iş kleopatra07 derim gerçekler.. hırsmı? mücadelemi ? desem? mücadele derim mu mu Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 sende bizdensin yani he intikam falan ne iş kleopatra07 derim gerçekler.. .............................................? mücadele .........derim GS....FENER..mi..desem..... illaki BEŞİKTAŞ derim.. ve bizdenmişsin anladım Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 affedersin çıkaramadım..?gözüm ısırmadı.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 mücadele derim mu mu seni seviyorum... canım mutluluk kaynağım her ikisi de...:)derimm.. hoşçakal mı? elveda mı?desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 elveda derim.. hiç bir zaman eski sevgiliden dost olmaz desem.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 elveda derim.. hiç bir zaman eski sevgiliden dost olmaz desem.. kesinlikle haklısın derim..hayatın doğru olanlarından birisi de bu.. bana kırıldın mı desem? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.