Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 18 yıl kesinlikle katılıyorum ders konusunda... ben kitaplara bakarken bile ağlıcam desem
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 18 yıl önce hoşgeldin.... sonra buna inanayımmı derim... sır saklamak bu kadar zor mu desem...
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 18 yıl asıl sen hoşgeldin.. sır saklamasını bilene sır'dır... Çok geç anladığın şeyler oldumu desem...
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 18 yıl aşk başında gelir derim.....(olmadığını anlamak) forum hoş dimii desem(bensiz olmaz tabii )
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 18 yıl Forumu bilmem ama içinde değerli insanlar var... Hayat yavaş yavaş bitiriyor desem...
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 18 yıl bitmek istemezsen bitiremez derim... kışı yaşayamadım bu sene desem
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 18 yıl beyazın hissettirdiği muutluluğun tüm saf yönleriyle mutlu olurdum..derim insan müziğin melodisiyle yaşama bağlanıp;aynı zamanda yaşamdan kopacak kadar hisli mi desem?
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 18 yıl Bazen öyle... Mutluluk senin olsun düğünün hayırlı olsun..desem... Amin.derim..(geleceğim için iyi bir dua)-daha yaşım küçük zamanı gelince bu duan yerini bulr inşallah ağam- evlilik...ne?nasıl?nerede? desem
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 18 yıl Amin.derim..(geleceğim için iyi bir dua)-daha yaşım küçük zamanı gelince bu duan yerini bulr inşallah ağam- evlilik...ne?nasıl?nerede? desem hatun bulamadım daha var evliliğe Allah nasip ederse mars da yapacam şaka
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl hatun bulamadım daha var evliliğe Allah nasip ederse mars da yapacam şaka senn bu hızlaa tur bindirirsinnn deriimm... nasıı bi gündüü deseemm....??
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl öle olsun yaneeeee......... heralde var derim... kurban olmıcak mı kemsi desem
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl bnn sanaa kurbann olayımm prensesimm... sanaa en çook huzurr veren şey desemmm...
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl Valla ihtiyacım var..Derim.. Dersler bitti mi bakem.. Desem..?
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl bugün ders yapmadım hiç derimm (ama o kadar ağır 1 ay geçirdim ki bi yarın böle sınav falan yok bende dinleneyim dedim...) kötü mü etmişim desem?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.