Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 kesinlikle katılıyorum ders konusunda... ben kitaplara bakarken bile ağlıcam desem Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 kaderinse çekeceksin derim sonunda rahatlık var desem.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 önce hoşgeldin.... sonra buna inanayımmı derim... sır saklamak bu kadar zor mu desem... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 asıl sen hoşgeldin.. sır saklamasını bilene sır'dır... Çok geç anladığın şeyler oldumu desem... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 aşk başında gelir derim.....(olmadığını anlamak) forum hoş dimii desem(bensiz olmaz tabii ) Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Forumu bilmem ama içinde değerli insanlar var... Hayat yavaş yavaş bitiriyor desem... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 bitmek istemezsen bitiremez derim... kışı yaşayamadım bu sene desem Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Kış daha gelmedi mrk etme... Hakkını savunmak hak'mıdır... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 elbette... inanamıyorum hala..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 beyazın hissettirdiği muutluluğun tüm saf yönleriyle mutlu olurdum..derim insan müziğin melodisiyle yaşama bağlanıp;aynı zamanda yaşamdan kopacak kadar hisli mi desem? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Bazen öyle... Mutluluk senin olsun düğünün hayırlı olsun..desem... Amin.derim..(geleceğim için iyi bir dua)-daha yaşım küçük zamanı gelince bu duan yerini bulr inşallah ağam- evlilik...ne?nasıl?nerede? desem Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Amin.derim..(geleceğim için iyi bir dua)-daha yaşım küçük zamanı gelince bu duan yerini bulr inşallah ağam- evlilik...ne?nasıl?nerede? desem hatun bulamadım daha var evliliğe Allah nasip ederse mars da yapacam şaka Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 hatun bulamadım daha var evliliğe Allah nasip ederse mars da yapacam şaka senn bu hızlaa tur bindirirsinnn deriimm... nasıı bi gündüü deseemm....?? Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 sakin bir gündü akşam yemekte ne var desem Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 hiç biri OF'luyum desem,kurban işini ayarladınmı desem Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 olmasına olayımda caizmidir desem Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 caizdir caiz derim peki bana kim kurban olcak desem????? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 bülent ersoy peki sevgiye ihtiyacımız var desem.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 öle olsun yaneeeee......... heralde var derim... kurban olmıcak mı kemsi desem Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 bnn sanaa kurbann olayımm prensesimm... sanaa en çook huzurr veren şey desemmm... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 rakı yarın ne yapacan desem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Çalışıcam.. Kurban bayramı izni 9 gün olur mu desem.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 inşaallah ama sanmıom derim.. olsada ne iyi olurde beaa desem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Valla ihtiyacım var..Derim.. Dersler bitti mi bakem.. Desem..? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 bugün ders yapmadım hiç derimm (ama o kadar ağır 1 ay geçirdim ki bi yarın böle sınav falan yok bende dinleneyim dedim...) kötü mü etmişim desem? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.