Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 18 yıl istersen de ,ama bana yaşadıgım sürece bir kişi kanki diyebilir ..ona göre. tamam sende forumda kankim ol o zaman
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl .....................??? günün en sewdiğin vakti desem(sabah öğle flnn...)
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl Ev kıyafetimi giydiğim saat sanırım.. Papa biraz daha kalırsa Cuma namazını da kılacak galiba..Desem..
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl hayatımda görebileceğimm en son şeyy olurdu heraldee...... papa hala dahaa islamm aleminden özür dilemediii o çirkin davraanışının arkasındaa durmak da ısrar ediyoo desem........
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl Boşveeeeer..Derim.Daha önemli sorunlarımız var.. Lale mevsimindeyiz desem..
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl eeet yaa...gloriaa aplanın en sewdiği dönem olsaa gerekk gününn nasıı geçiyoo desem..monoton mu sıradışı olaylarla mı???
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl Monoton'a daha yakın derim.. Sıradışılık gerektiren aktivitelerden birsüredir ayrıyım desem.. (Dağları ve atları özledim)
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl ççok kötü bi durumm insanın sewdiği aktivitelerden uzakk kalmasııı... bugünn çoook sıkıcı ve kötü bi gün desemm......
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl bügün çok güzel bir gündü inaşllah Allah agzımızın tatdını bozmaz..... kader ve hayat arasındaki fark desem
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl ikisinide sen blirlersin bi fark yok bence derim.. kader diye bişey yok desem..
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl ölmezlerse soğuktaan deerim... ölmemeleri için bi umut var mı desem?
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl evet ama bi yere kadar yinede geçmesi için zaman zaman zaman derim.. zaman kavramı nasıl bir şey?desem
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 18 yıl bizim için zaman şimdiki andır....bu söz dünya dışı bir sözdür...
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 18 yıl ben yalnız değilim...fizik..matematik...mahkumum derslere derim..! ama bu da çok sıkıyo desem...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.