Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 18 yıl natalia hariç hepsi öyle şaka bee hepsi cana yakın lar şii natalia gören oldumu
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 18 yıl Böyle olduğuna sevindim ve Natalia'yı daha görmedim. Hep böyle sakinmidir buralar?
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 18 yıl Anubis;Ölüleri koruyan ve yücelten mısır mitolojisinden çakal başlı ilah.Bu arada sadece mitle alakalıdır,benim inancım ''La ilahe illallah''tır.
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl eee hadeee sen de çook düşündünn derim son günlerdee çook nobran oldun desemm
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl dünküleri diyosann yukk be çok basitti derim...... sence nasıldııı desemmm
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl ben aranıza gırmeyım sız konusun derım şşşttt ben geldım desem
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl ben aranıza gırmeyım sız konusun derım şşşttt ben geldım desem hani tatlı derim... sence nasıldııı desemmm okul birincisiyim derim...
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl hoşş geldinn daldınn olayaa derimmm jön....... nasssın iiyisindrr inşallah desem..........
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl tsk ederım ıyıyım derım tatlıyı hıc karıstırma sız kardesmısınız desem
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl ehhh ölee de denilebilirr...kendilerii bnm biricikk arkim olurlarr
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl hüzün hep içimizde ama mutlulukları görebiliyorsak..ve bizi anlayan insanlar varsa tatlı bi hüzün kaplar içimi derim... gecelerindeki hüzün bahsettiğimin ötesi mi desem?
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl evet ben de dün onu düşünmüştüm derim... sence bunun nedeni ne olabilir ki? desem...
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl bilmiyorum ama gizli olmak herhalde unutulduğundan oluyor derim.. o kadarda önemli değil desem..
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl evet haklısın derim... sistem neden bu kadarr sınırlandırıyo bizi?desem
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl bu kadar problem etme bunları içinden çıkamazsın derim... sen gönlünü hoş tut desem..
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl bunu söylemen gönlümde başlayan hoşluktur derim.... hayatı çözmek zor ama bunun zorluğunu düşünmeden yaşamak en iyisi desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.