Φ cinderella Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Egeyi uyutcam diye amannn sen uyumaaaaa derimm.. bu arada belki ben cıkmış olurum gorusemeyebiliriz ders çalışcam biraz kendine iyi bak görüşemezsek... bana cimri diyeceğinini biliyodum desemm ben cimri demedimm ki sana ee ne var ne yok desem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Sedoş var Gloria yok derim.. Sedoş naber desem.. Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Sedoş var Gloria yok derim.. Sedoş naber desem.. sedoş yok ben varım derim benle konus desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 olur derim ama beni kasdetmediğin belli topic devam etsin derim akşam oldu hüzünlendim ben yine desem... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 aslan sutu ıc derım bugun ne yapacaksın desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 aslan sutu ıc derım bugun ne yapacaksın desem bugun bavulumu hazırlıycam.asansorle taaa yukarı cıkarken semaVerİi gıbı kendi etraafımda hızlıca donerken asansor zzınkk diye onüçüncü katta durdu..tabi ben de aynen zınk diye durdum..asansore binen kadın hakkımda ne düşünmüştür desem.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 bilmiyorum ama pek iyi düşünmemiştir herhalde müzik insana ne düşündürür desem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 ne bileyim ben yaww Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 müzikk siyahx abimee bişi düşündürmüyoo heralddee amaa bni geneldee hüzünlendiriirr pekii müzikten konu açılmışkenn en sevdiğinn şarkıı desemm. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 müzikk siyahx abimee bişi düşündürmüyoo heralddee amaa bni geneldee hüzünlendiriirr pekii müzikten konu açılmışkenn en sevdiğinn şarkıı desemm. benim sevdiğim şarkı crossfade den cold herkese tavsiye ederim... peki hangi tür müzik dinlersin desem? Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 benim sevdiğim şarkı crossfade den cold herkese tavsiye ederim... peki hangi tür müzik dinlersin desem? rock ve klasik muzik ve cazz(fahir atakoğlu )şu sıralar encok dinlediğim muzik türleri bunlar..haa bir de hüzzam dinliomm ..bilgisayarımda muzik dinlerken bir internet sitesi açtıgımda neden sanki zzınk diye bir örtü inmiş gibi muziğiminsesi boguklasıyor desem.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 rock ve klasik muzik ve cazz(fahir atakoğlu )şu sıralar encok dinlediğim muzik türleri bunlar..haa bir de hüzzam dinliomm ..bilgisayarımda muzik dinlerken bir internet sitesi açtıgımda neden sanki zzınk diye bir örtü inmiş gibi muziğiminsesi boguklasıyor desem.. pc nin ses kartının yükseltilme zamanı gelmiş desem Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 hiç uğraşamam derim seni seviyorum desem Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 hiç uğraşamam derim seni seviyorum desem çocuksun derim aslında kimi seviyorsun desem Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 yurdalı derim sen desem yurdala selam desem Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 a.s desem neden turkısh-mediadasın desem de seni gersem Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 a.s desem neden turkısh-mediadasın desem de seni gersem sıkıntıdan desem ve gerilmesem? yurdal nerde desem Alıntı
Φ bahadırx Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 sıkıntıdan desem ve gerilmesem? yurdal nerde desem onu bilmem de ben burdayımdayım yurdal değil ama yurtseverim desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 onu bilmem de ben burdayımdayım yurdal değil ama yurtseverim desem yyaşşasıınn bisden biri dahaa peeki,yurtseverolalı yurt için ne yaptınıs desem..de iki dakkalık bi oyun keyfinize maaani olsam..ayıp etmiş olurum..peekii,sis enson kime ne diye ayıp ettinis desem..yine mi ayıp ettim..o saman bi daa bişey demiim..desem..mi acabağ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 valla onu bunu bilmem derim benmi asosyalim yoksa forumdaki çok kişide benim gibimi desem.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 büyük ihtimalle mesai günleri 2 gün olup 5 gün tatil olsa Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 türk milleti değil mi aklı fikri tatilde derim ruslar neden sarışın desem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 boya yetmemis derim kokorec seviyor musun desem Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 boş zamanlarımda muzuk dinlerim,kokorec severim desem. .hadi demesem..hiç kokorec yemedim ki. .boş zamanlarında ne yaparsın desem.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.