Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

.............Desem ne dersin?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Egeyi uyutcam diye amannn sen uyumaaaaa derimm.. :w00t: bu arada belki ben cıkmış olurum gorusemeyebiliriz ders çalışcam biraz kendine iyi bak görüşemezsek...

bana cimri diyeceğinini biliyodum desemm :):w00t:

ben cimri demedimm ki sana :unsure:

ee ne var ne yok desem :sweatingbullets:

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

aslan sutu ıc derım ;)

bugun ne yapacaksın desem :shifty:

bugun bavulumu hazırlıycam.asansorle taaa yukarı cıkarken semaVerİi gıbı kendi etraafımda hızlıca donerken asansor zzınkk diye onüçüncü katta durdu..tabi ben de aynen zınk diye durdum..asansore binen kadın hakkımda ne düşünmüştür desem..

Gönderi tarihi:

müzikk siyahx abimee bişi düşündürmüyoo heralddee amaa bni geneldee hüzünlendiriirr :(

pekii müzikten konu açılmışkenn en sevdiğinn şarkıı desemm.

benim sevdiğim şarkı

crossfade den cold

herkese tavsiye ederim...

peki hangi tür müzik dinlersin desem?

Gönderi tarihi:

benim sevdiğim şarkı

crossfade den cold

herkese tavsiye ederim...

peki hangi tür müzik dinlersin desem?

rock ve klasik muzik ve cazz(fahir atakoğlu :thumbsup: )şu sıralar encok dinlediğim muzik türleri bunlar..haa bir de hüzzam dinliomm :) ..bilgisayarımda muzik dinlerken bir internet sitesi açtıgımda neden sanki zzınk diye bir örtü inmiş gibi muziğiminsesi boguklasıyor desem..

Gönderi tarihi:

rock ve klasik muzik ve cazz(fahir atakoğlu :thumbsup: )şu sıralar encok dinlediğim muzik türleri bunlar..haa bir de hüzzam dinliomm :) ..bilgisayarımda muzik dinlerken bir internet sitesi açtıgımda neden sanki zzınk diye bir örtü inmiş gibi muziğiminsesi boguklasıyor desem..

pc nin ses kartının yükseltilme zamanı gelmiş desem

Gönderi tarihi:

onu bilmem de ben burdayımdayım

yurdal değil ama yurtseverim desem

yyaşşasıınn :lol: bisden biri dahaa :lol: peeki,yurtseverolalı yurt için ne yaptınıs desem..de iki dakkalık bi oyun keyfinize maaani olsam..ayıp etmiş olurum..peekii,sis enson kime ne diye ayıp ettinis desem..yine mi ayıp ettim..o saman bi daa bişey demiim..desem..mi acabağ :unsure::lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.