Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl haklısın hayatın sakası yok gelecegın konusunda karamsarmısın desem
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl bilemiyorum henüz karar vermedim:) esprilerine herkes güler mi??
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl yalnız değilim... jön beraberliğide bana vermiştin hatırlatırım yaz bakalım topice "Fenerbahçe kabiliyetsiz takım" diye... güzel maçtı gerçi ama hemen çamura yatmışsınız golümüzü vermedi diye. bal gibi ofsaytı işte... kadınlarımı daha açık sözlüdür erkeklermi desem?
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl Yazar erkekler bu fenerliler hep böyle çamura yatarlar zaten desem
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl haklısın siyahx çamur bunlar ya ama kadınlar daha açık sözlüdür daha cesurdur... yeterki imkan verilsin... yurt dışına gitme imkanın olsa nereye gitmek istersin desem?
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl Yazar her durumda desem tek taş pırlantamı 1 adet gül'mü desem
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl hedayee önemlii diil önemlli olan düşüncee deriim diceğimi sanıyosann yanılıyosunn...yanii şimdii tekk taş dururkenn gülü napıyımm dimi ama eşin mi annen mi???
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl doğruu sorulamazz ama ee hadi söliyiim 17 seninki kaç desem.. (hatta iki defaa sölemişim))
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl yuuk bee hiiiç aramm yuk derimm noldu kendini yaşlı mı hissettin desem.....
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl Yazar yuk sen çocuksun daha derim elma şekerimi pamuklu şekermi
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl benii hasta etmee yersin kafaya sopayıı derimmm öc mü barış mı???
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl 5-6 saat flln derimm günde kaçç saatini bilgisayara ayırıyosun desem???
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl Yazar 12 saat falan saat derim psikolojik sorunların varmı desem..
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl yuuk beee nerdenn çıktıı öle bi halim mi var derimm önemli bi kaza geçirdin mi desem.....
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl Yazar yoo sorasım geldi hayır geçirmedim gözlerin yeşilmi desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.