Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl Yazar abant sert erkekmi yumuşak erkekmi(yumuşaktan kastım kendi halinde sakin bir erkek)
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl aça o ne demek? güzeli anladımda hanımhanımcık çirkin mi demek istiyon? zeytin mi, peynir mi desem?
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Yazar zamansız yağan yağmur bırakıp gitmekmi yoksa üstüne gitmekmi..
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl üstüne gitmek ama sıkmadan, bunaltmadan çabuk pes etmek mi, ısrarcı olmak mı desem?
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl kendinden emin olmak derim.. kişinin kendine yaptığını başka kimse ona yapamazmış desem?
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Yazar olabilir mümkündür derim bırakın bu işleri devlet su işleri desem
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Yazar daha ne yaşadınki hemen bıktın prensesim hayat herşeye rağmen güzeldir güçlü ol ve hayatın seni yenmesine izin verme derim seni hayattan bıktıran ne desem
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Yazar şu nankör kediler beni hayattan bıktırdı msn'de görüşebiliyomusun
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl efet görüşebiliyorum mersiiii kedilerle ne problemin var senin desem
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Yazar küçükken ufak bi husumet geçmişti kedilerle aramda nerden buluyon bu enerjiyi desem
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl bilmiyorum ama böyleyim ben desem çok mu enerjiğim sence desem?
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Yazar önce bayıltıp sonra boğacak kadar çok seviyorum :lol: şaka seviyom arkadaş anlamında yurdakul seni dövüyomu
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl yurdakul değil yurdal derim o bana kıyamaz kii sen dövüyorsun herhalde
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Allahım yarebbim inşallah beşiktaş alır derim neden beşiktaşlısın desem?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.