Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl est. o nasil soz..ama hangi yazilar.. planli olmak icin kuvvetli irade mi gerekir,yoksa basit mi?
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl cevaplari simdi aldim sayarim sevgiyi sunmak bazen cesaret ister,bazen kendiliginden sunuluvermistir kolayca.. neden hatalarimizi gormek istemeyiz
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Elbette,en iyi sorun çözme şekli bence budur.. Kış geldi yaw..Desem..?
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl elektrik faturası çok gelmezmi derim.. doğalgaz rahatlık desem..
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl izmirde çalışmalarına başlandı gelceği günü dört gözle bekliyorum.... yaşam sınavınızdaki doğrular yanlışları mı götürüo...yoksa bu sistem gibi yanlışlar mı doğruları??
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl hayat yaşadığın kadar ve bütünüyle senindir derim.. izmirin neresindesin desem..
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl izmir nerden çıktıı derimm kendini en huzurlu hissettiğin yer desemm...
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl ilk başta tavsiye ama sonraları ise bir zaman doldurmak olmayan sanki kendimi hissettiğim...anlatmayı,sinlamayi sevdiğim...seviyeli ve kesinlikle bana zevk verdiği için.. ve ayrıca içerisinde...çok iyi çok hoş kişiler barındırdığı için.... yaşadığın şehiri tanımlar mısın?kendinle özdeşleştirerek
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl koltuk birass rahatsızz küçük bi yastıkk işimi görürr nerelisin desem.....
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl evet doğduğum ve büyüdüğüm yer, bütün hayatımı her karesinde mahalle mahalle görebiliyorum desem.. sen mennun değil gibisin desem..
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl kabul etmemek diiil sn yanlış anladınnn pekii en sewdiğinn şehir desemmm
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Yazar yoğun olduğumdan biraz sıkılmaya pek fazla vakit bulamadım başın ağrıyomu desem
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Yazar çok kötü durumda kalmadıkça içmem ilaç bünyeyi zayıflatıyor desem
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl ben günde 14 tane aldığımı hatırlıyorum derim siyahx neden siyah desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.