Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl kendimdemiyim valla bilsem söylerdim... en çok neye kızarsın desem?
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl Yazar haksızın kendini haklı göstermesi için uğraşmasına hayatın anlamı nedir
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl hayatın anlamı bence "hayatın bize neden verildiğini anlamaktır, yani düşünmektir" sende beşiktaşlımısın desem?
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl Yazar hayatın anlamı bence "hayatın bize neden verildiğini anlamaktır, yani düşünmektir" sende beşiktaşlımısın desem? HERALDE YANİİ sendemi bizdensin yuksam
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl HERALDE YANİİ sendemi bizdensin yuksam ne güzel.. evet bende sizdenim... kendimi bildim bileli... baba yadigarı BEŞİKTAŞ... fala inanırmısın desem?
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl kesinlikle hayır derim (bu arada bende bjk liyim ) sen alttaki başarılı birimisin desem??
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl görecelidir derim... (bana sorarsan ben başarısızım) başarı nedir desem?
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl başarı :hayat oyununu akıllı oynamak derim. peki çok kitap okurmusun desem?
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl ayda bir/iki kitap derim... az mı çok mu bilemem... hayat oyununu iyi oynuyormusun?
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl oynamak istiyorum ama beceremiyorum galiba.. ne tur kitap seversin desem
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Yazar var... ilkeler desek daha doğru... neden korkarsın? [/quote Yüce Allah'tan hobilerin varmı
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Yazar hatırlamıyorum kız çocuklarımı yosa erkek çocukları'mı daha tatlıdır sence
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl bende ikisindende birer tane var o yüzden ikiside diyeceğim ne olacak bu beşiktaşın hali...
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Allah bağışlasın Bu beşiktaş yıldırım demirören'den kurtulursa düzelir futbol severmisin
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl demirörene ben tüp kafa diyorum... futbol severim ama beşiktaşın halini gördükçe sevmez oluyorum... en son ne zaman maça gittin?
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl sınav ufak şeylerden mutlu olabilirmisin evet olurum resim yapmayi sever misin,guzel midir?
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Yazar severim ama beceremem insanları hangi kriterlere göre değerlendirirsin
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl severim ama beceremem insanları hangi kriterlere göre değerlendirirsin Zor ama basta guvenilirlik,ilk intiba da onemlidir,genellikle beni yaniltmaz.. her zaman planli misin desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.