Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 18 yıl o zaman benmde mutlu olucağım günler olucak(senin gibi)derim... peki ben şimdi çok karamsar gibi mi bakıyorum acaba hayata desem??
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 18 yıl o zaman benmde mutlu olucağım günler olucak(senin gibi)derim... peki ben şimdi çok karamsar gibi mi bakıyorum acaba hayata desem?? evet ama her insanın inişli çıkışlı zamanları olur ve üstesinden gelinemeyecek tek şey ölümdür derim... sen bence canını değmeyecek şeylere takıyosun desem..
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 18 yıl evet değmediğini çok geç anladığım bişeye takıyodum kafamı... şu an seninle paylaştıklarımsa...çekmemem gereken hüzünlerin kırıntıları sadece... gecelerden mi korkarsın yoksa...aydınlıktaki karanlıktan mı..ikisi de olabilir..?
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 18 yıl belki politik gelebilir ama önce Allah' tan daha sonrada kendimin haricinde başka hiçbirşeyden korkmam... bence hayat ne olursa olsun yaşamaya değer desem..
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 18 yıl kesinlikle öyle ama öncesinde değmicek şeyleri öğrenmek gerekiyo derim... ben gidiyorum...kendine çok iyi bak..hoşçakal...
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 18 yıl hosbulduk,nerden bildin.. bugun hep burda oldugum cok belli oluyor mu desem
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 18 yıl Bilmem bugün pek gelmedim derim Konuşurken insanların savundukları şeyde şartlanması sinir bozucu değil mi sence desem
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl evet derim ama şartlanmadan savunmak kolay da değil derim... hayat bazen çok boş bazen de çok dolu gelir mi sana da?
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl evet,hatta bos geldigi zamanlar daha fazla niyeyse,ama bugun cok dolu geliyor. anneni mi babani mi daha cok seviyorsun
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl Yazar evet,hatta bos geldigi zamanlar daha fazla niyeyse,ama bugun cok dolu geliyor. anneni mi babani mi daha cok seviyorsun bu soruyu ben sormuştum daha önce insanları fikirlerinlemi etkilemek yoksa fiziki güzelliğinlemi etkilemek
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl evet,hatta bos geldigi zamanlar daha fazla niyeyse,ama bugun cok dolu geliyor. anneni mi babani mi daha cok seviyorsun tabiki ikisinide babama ayrı bir düşkünlüğüm var kuru fasulye pilavsız olurmu?
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl Yazar niye ozaman çekici bayan avatarı kullanıyosun futbol bazen mutluluk bazen stres ifade ediyor pembe diziler senin için ne ifade ediyor
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl pembe diziler hiç bir şey ifade etmiyor yok yok ediyor galiba... aptallık olabilir. döğüş sporlarını severmisin?
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl Yazar pembe diziler hiç bir şey ifade etmiyor yok yok ediyor galiba... aptallık olabilir. döğüş sporlarını severmisin? hayır sevmem hayır sevmem. kalite sözcüğünden ne anlarsın? mükemmeliyete ulaşma kadınlar neden anlaşılmazdr.
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl kadınlar anlaşılırdır ama erkekler onların dilini bilmiyor. kadınlar sözcüklerden çok beden dilini kullanır çünkü sürekli tekrar etmekten hoşlanmazlar ama erkeklerde bu kabiliyet olmadığından beden dili yanında kullandıkları sözcükler erkeklere anlaşılmaz gelebiliyor. en sevdiğin mevsim?
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl hayata kendi penceremden bakarım o pencerede bazen mevsim yaz olur bazen kış... umut kelimesi senin için ne anlama geliyor?
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl Yazar hayata kendi penceremden bakarım o pencerede bazen mevsim yaz olur bazen kış... umut kelimesi senin için ne anlama geliyor? sıkıntı anlamına gelmekte aşk neden hep bitmeye mahkumdur
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl hayata kendi penceremden bakarım o pencerede bazen mevsim yaz olur bazen kış... umut kelimesi senin için ne anlama geliyor? beklenti sadece,ama tetikler de..olmazsa olmaz ayrica herkesi mutlu etmeden mutlu olabilmek mumkun mu?
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl herkesi mutlu edebilmek mümkün değil leylacım... sonsuz mutluluk varmı?
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl Yazar herkesi mutlu edebilmek mümkün değil leylacım... sonsuz mutluluk varmı? yok kadınlar neden çiçek ister
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl sıkıntı anlamına gelmekte aşk neden hep bitmeye mahkumdur Aşk olduğu için. sevgi ise uzun sürer bazen bir ömür boyu. gecemi gündüz mü desem?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.