Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl karanlık odada uzan derim.. fazla pc' ye bakma derim, ii bak kendine fazla üzülme hep mutlu ol derim..
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl bana mı söledin bilmiorum ama üstüme alındım...)mutsuzum..yorgun ruhum ondan heralde derim..ve çok tşk ederimm... küçük bi mutluluk bu ama güzel bi mutluluk... mutlu olmak isteyince olunur mu desem? yada ne yapmalıyım desem..?
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl bana mı söledin bilmiorum ama üstüme alındım...)mutsuzum..yorgun ruhum ondan heralde derim..ve çok tşk ederimm... küçük bi mutluluk bu ama güzel bi mutluluk... mutlu olmak isteyince olunur mu desem? yada ne yapmalıyım desem..? evet sana dedim hayat sevdikçe ve ufak şeylerden mutlu olabildikçe güzel bence ruhunu dinlendir ve pozitif olmaya bak derim bugün polyannamıyım neyim desem..
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl benim gibiler için iyi gidiyo bu pollyannacılık derimm... peki sen hep böle polyanna mısın desem..?
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl yok derim herhalde bugüne mahsuz ama senin her günün böle olsun, benimde inşallah
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl benim gibi derken ne demek istedin anlayamadım açabilirmisin özel değilse..
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl umarım öyle olur derim..ayrica da bu güsel sözlerin içinde tşk ederim... mutsuzda olsam yinede hayata tutunacak kişiler..olaylar var.. peki muttsuzken dinlenen müzikler kişiyi ne derece etkiler..?desem
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl benim gibi derken ne demek istedin anlayamadım açabilirmisin özel değilse.. ya şu sıralar kendimi iyi hissetmiyorumda...yani etrafımdaki kişilerin davranışları...ince bi insanım belkide bu yüzden oluyo ama bişeyleri senden başkalarının anlamaması heralde herkes için kötü olsa gerek.. bide güvendiğim kişilere olan artık güvenim yok desem anlarsın zaten... garip bi şehir...garip kişiler...ve bende garip kişilere göre garip bi insan...
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl mesela sepultra dinleme iron maiden dinlemede ne bileyim slov bişiler dinle her zaman mutlu olabilecek bişeyin vardır, bak sağlıklısın ve görebiliyosun yuh artık güzin ablayı geçtim yaw aştım valla...
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl mesela sepultra dinleme iron maiden dinlemede ne bileyim slov bişiler dinle her zaman mutlu olabilecek bişeyin vardır, bak sağlıklısın ve görebiliyosun yuh artık güzin ablayı geçtim yaw aştım valla... benim yüzümden demi...mutlu biri olsa güzin ablanın tahtına oturamıcaktın neysem artık dur ya ben ortamı bunalttım iyicee...desem...
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl boşver zaten ikinci üçüncü kişilere göre yaşasaydık ohooo işimiz vardı.. ama tabi insan birilerine güvenmek istiyor ama hayatta her zaman istediğimizi vermiyor haliyle, ne yapmak lazım dik durmak ve herşeyden bi ders alıp bi dahakine dikkatli ve hak edecek kişilerle muattap olmak lazım..
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl aşk olsun derim.. hayat hep güllük gülistanlık değil tabii..ben çıktım desem..
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 18 yıl soruyu tam açamadım, doğarsın ne zaman konuşacak, konuşursun ne zaman yürüyecek, yürürsün ne zaman koşacak, koşarsın ne zaman okula diye devam ediyor.... bunu demek istedim.. bişey beklemiyorum ama hep bişeyleri bekletiliyoruz..
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 18 yıl zor işler derim.. kendin için sadece kendin için yaptığın bişeyi söle desem..
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 18 yıl hep solicek miyiz boyle derim..bazen salata yaparim. o zaman sen de soyle simdi desem
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 18 yıl bugün kendimi ifade etmekte zorlanıyorum derim.. hep sorulara soruylamı cevap verirsin..?
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 18 yıl yo hayir,bugun ustumde oyle derim.. topicleri doldurmusuz desem..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.