Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Aşk her daim bitmeye mahkumdur derim.... para her şeyi halledermi...?
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl halletmeyeceği tek şey gönül işi derim en yakın iki arkadaşın çıkmaya başlasa derim?
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Eğer ikiside aynı cinsiyete sahip değilse ve benim hoşlandığım biri değilse çıkın derim Şansın çok düşük olsada denemeye değer mi?
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl hayırlısı derimmmm gökten üç elma düşse sana neye yorarsın derim..
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl 3üde benim için düşmedi aslında derim hayat sana karşı adil mi desem?
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl asla derimmm gün gelir adaletli olur... rüyanda ermiş birini görsen derim
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl kesin sabaha korkarak uyanırım ekolojik denge bozuluyor desem!
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Biz insanlar böyleyken normal derim İnsanların hayata hayata parayla başlayıp gece parayla girdiğini söylesem yatağa
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl para hayatımız oldu artık bu çok normal orhan gencebay bağlama üstadıdır desem ne alaka dersin bütük ihtimal
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl doğru diyosun derim.. peki orhan gencebay arebesk müzik yapmıyor desem..
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl hafif batı müziği gibi birşey olamsı gerekiyodu.. müslüm gürses desem?
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl İkisini de dinlemiyorum derim Bİ hayvan yüzünden başın belaya girdi mi hiç desem
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Yazar senin benle derdin ne derim! süleyman kim desem? nan kocam diyodun dün ne çıbık unuttun
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl tanımıyorum derim, başının ağrısı geçmedimi desem.. benm başımın ağrısı eksiksiz bi parça derim.. alışkanlıklarrrdan kurtulunabilir mi desem?
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Evet çoğundan kurtulanabilirim En çok ne kadar uykusuz kaldın desem(saat cinsinden)
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl tedavisi var üzme kendini stres yapma desem ağrı kesici desem..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.