Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl Bende sıcaktan nefret ediyorum derim Ecevitin vefat etmesine üzüldün mü desem
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl yakalanılmaması gereken bir hastalık derim(walla arkadaşları örnek alarak böyle söyledim ) ne olacak bü dünyanın sonu desem....
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl böyle devam ederse kıyameti beklicek zaman kalmadan yok olucaz derim.. yaşamayı becerebiliyo musun?desem...
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl Beceremediğim zamanlar bile yaşamaya devam ediyorum derim Kitap okuyormusun desem
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl kitaplarda kendimi buluyorum...paylaşıyorum...yani okuyorum.. peki kitap okumak boş vakit doldurmak mı yoksa bi istek bi alışkanlık mı desem??
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl Bugüne kadar sadece iki tane kitap okudum ve bu istediğim içindi Hayal gücünü kullanabiliyormusun desem
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl hayalgücüm olmasaydı nasıl mutluluğun imkansızlığını tadardım ki...derim .. peki mutluluk çok mu uzak desem??
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl Mutluluğu uzak yapan hayal gücünmüş demek ki derim Nostalji takıldığın oluyor mu desem
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl nostalji... uzaklaştığı zaman mutluluklar..ama genelde dinlemem takılmak dediğin için mutluluğu hayal gücümle uzaklaştırdığım zamanlarda hayalgücümü kullanırken derim.. peki sence hava insanları etkilermi ruhsal olarak?desem
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl Evet mesela beni etkiler,ayrıca avatarını da beğendim derim Kendini ne kadar tanıyorsun desem
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl cümleler kurarak tarif edecek kadar...derim...ve ayrıca TEŞEKKÜR EDERİM derim... kışı severmisin? (kış aylarında hissettiklerin)desem..
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl Evet,en sevdiğim mevsim kıştır ancak hissettiklerimi anlatabilecek kelimeleri bilmiyorum derim Denemekten korktuğun şeyler var mı desem
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl her deneme bi cesarettir...cesaret ise korkunun yenilmesidir...derim...ve ayrıca yarın sınavım var derim...çalışmamak ta cesaret değil yürek ister derim... çalışmak sıkar mı desem?...
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl Nerde ve ne hakkında çalıştığıma bağlı derim Çalışmazsan sınavına,sonradan pişman olucağının farkında mısın desem
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl olsun niye çalışcakmışım ki derim ama sonra paşalar gibi çalışırdım.. slm desem
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl olsun niye çalışcakmışım ki derim ama sonra paşalar gibi çalışırdım.. slm desem aleykümselam derim.... oofff ooofff desem
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 18 yıl Hayır henüz alışamadım derim Futbol mu bireysel sporlar mı desem
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 18 yıl ayrım yapamıyorum desemmmmmmmmm kazandibi mi yoksa sütlaç mı desem
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 18 yıl Yazar kazan dibi derim.. siyah' mı beyaz' mı ? ikiside tigana'mı luce'mi
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 18 yıl Yazar 4.5 milyon avro gidecek gibime geliyo tigana tazminatsız kovulamazmı
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 18 yıl bence kasımpaşaya haber salmak lazım onun için.. luce tekrar gelirmi?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.