Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl bugn cok hizli,hatta uyuyarak derim.. sen farkli bir gun gecirmek istiyorsun herhalde desem
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl inanmam,ama bazen cok sasirtici olabiliyor. sanstan,kumardan gidiyorsun,hayirdir,desem
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl malum bugün cumartesi belki sayısal oynarsın hani hızlı gidiyorsun ya o bakımdan.. seni neler çok şaşırtır başka?
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl sadece aksam olmasini istiyorum bir an once. herseye sasirabilirim,cok kolay.. sen neye sasirirsin?
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl genelde her zaman herşeye hazırlıklıyımdır, küçük yaşta bunu öğrendim ama yinede çok zaman ufacık şeylere şaşırıp, tepki verilmesi gereken yerdede tepkisiz kalbiliyorum.. en son ne zaman ağladın...
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl ben içine kapanık bir insanım, genelde baş edemediğim herşeyi içime atarım ve her zaman gülmeye çalışırım.. ağlayabilmek güzeldir desem...
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl aglayabildiginde guzeldir,tavsiye ederim derim. uzgunum ama ben gidiyorum desem
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Geçmiş olsun,bu sıralar herkes hasta zaten derim Bugün hava çok garip desem
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Bi üşüyorum sonra bi terliyorum derim sizin orası neresim desem
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Ben kapatması için koymuştum ama ters tepmiş demek ki derim Lavithan ne yahu desem
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Yazar geçen gün biri sana leviathan yerine lavithan yazmıştı görünce çok gülmüştüm kılıcınla L harfi çizebilirmisin desem
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl geçen gün biri sana leviathan yerine lavithan yazmıştı görünce çok gülmüştüm kılıcınla L harfi çizebilirmisin desem kılıcım yok ki derim en sevdiğin renk ne desem
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Bi tane değil ki derim(lacivert,sarı,beyaz,siyah,yeşil,kahverengi,turuncu vs., Ben Çizebilirim desem
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Bi tane değil ki derim(lacivert,sarı,beyaz,siyah,yeşil,kahverengi,turuncu vs., Ben Çizebilirim desem madem sen çiz o zaman benim yerime derim hangi takımı tutuyorsun desem
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl ewt bugünün bitimiyle tatili de bitirmek üzereyim.. ama yine de okulu özledim desem..
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl evet.... ama için de olmak varya!!!!!1 gene mi şiir desem,,,,,,
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.