Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl olayı abartıyosun derim dubai' de buna benzer bir çalışma sistememi var desem?
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Yazar sucuklu yumurtada yapıcakmısın derim hangi takımlısın desem
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl benimde karnım aç kendin yap derim ve tabiiki BEŞİKTAŞ' lıyım illada kış derim ne dersin ?
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl değilim ama sen muhtemelen çalışıyosun neyse parada lazım tabii.. bi sigara yak desem...
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Yazar 10 senenin üstüne 8 ay önce bıraktım derim işte değilsin madem benim yerimede uyu desem
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl uyumayı sevmem derim... sigara insanı zayıflatır ve rahatlatır desem...
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Yazar çok uzaktasın başının çaresine bak derim ne konuda yardım desem
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Yazar kendin yap derim çalışmadan yatarak para kazanıcak bir iş varmı desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.