Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Dwayne 'The Rock' Johnson, Yeni Zelandalı Çocukların Aile İçi Şiddete Karşı Kampanyasına Duygusal Olarak Yanıt Verdi


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Dwayne 'The Rock' Johnson, Yeni Zelandalı Çocukların Aile İçi Şiddete Karşı Kampanyasına Duygusal Olarak Yanıt Verdi

BB151Wtv.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Dwayne 'The Rock' Johnson, aile içi şiddeti sona erdirmek için kampanya yürüten 5 yaşındaki Yeni Zelanda-Samoalı bir çocuğa duygusal bir yanıt paylaştı. Angelou Brown, bu ayın başlarında, She Is Not Your Rehab grubu tarafından yayınlanan ve şiddetsiz topluluklar oluşturmayı ve aileleri kadınlara daha iyi davranmaya teşvik etmeyi amaçlayan bir videoda yer aldı.

Klip, Brown'ın -aiga'nın (ailesinin) bir parçası olduğunu düşündüğü Johnson'a, aile içi şiddetin zararlı etkileri konusunda farkındalığın yayılmasına yardımcı olması için çağrıda bulunduğunu gösterdi.

Johnson'a göndermek için bir She Is Not Your Rehab tişörtü giyerken gösterilen sevimli kız, "Aiga'nın bir parçası olduğunuz için, size bir hediye göndereceğimi düşündüm," dedi. Örgüt, Brown'un babası Matt Brown tarafından kuruldu.

Brown, babasının ve amcalarının gömlekleri erkekleri "kızlara iyi davranmaya" teşvik etmek için giydiklerini açıkladı. Fikir, küçük çocuğun büyükannesinin aile içi şiddetin ortasında büyümesinden ilham aldı.

Brown, "Babam, diğer erkeklerin iyileşmesine yardım etme görevi olduğunu söylüyor, bu yüzden karılarının Nana'nın yaptığı gibi üzgün gözleri yok." "Bence gezegendeki birçok erkeğin örnek aldığı en güçlü adamsın. Bu tişörtü giyersen, o zaman seni dinlerler ve evlerin her yerde şiddete maruz kalmasına yardımcı olabiliriz."

Pazar günü, 48 yaşındaki Johnson, kendisini duygusal yaptığını kabul ettiği videoyu yeniden yayınladı.

Johnson, "Sadece izledim ve bu beni 😢🖤💪🏾 oturdu," diye yazdı. "Bu 5 yaşındaki küçük çocuğun benimle konuşmasını izlemek biraz duygusal."

Johnson daha sonra başlığının geri kalanında Brown'a kişisel bir mektup yazdı.

"Angelou, bu Rock Amca. Evet, ben 'amcanız', çünkü biz Samoalılar akrabayız 😂✊🏾," diye başladı, annesi Ata aracılığıyla yarı Samoalı olan Johnson, ailesi ile birlikte Yeni Zelanda'da yaşıyor. "Seninle gurur duyuyorum evlat. Henüz anlamıyorsun, çünkü çok gençsin ama sadece kendime ve AIGA [ailemize] karşı ne kadar cesur ve ilham verici olduğunu biliyorsun, ama şimdi - dünyaya."

Johnson, "Ayağa kalktığı ve @sheisnotyourrehab'ı yarattığı için babanıza hayranlık duyuyorum," diye devam etti. "Ve annesinin - Nana'nız - asla unutulmayacağından emin olmak için. Dünyanın her yerindeki erkekleri kadınlarımıza saygılı, sevgiyle ve en önemlisi şiddetsiz davranmaya teşvik ediyoruz."

Johnson, büyükannesiyle olan ilişkisinin ona Brown'un akciğer kanseri hastası olan ve Brown'ın videosunda gösterilen ninesiyle olan bağını hatırlattığını sıcak bir şekilde anlattı.

"Seninle konuşurken Nana'nın kollarında oturma şeklin, senin yaşındayken büyükannemin kollarında oturduğum yolla aynıyken, [o] Tanrı'ya Samoaca duasını söyler ve sonra o konuşurdu. Daha sonra seninle konuştuğu gibi bana, "diye yazdı Johnson. "Bana büyükannenizin size söylediği şeyleri söylerdi. Onu dinleyin. Ve her zaman sözlerini hatırlayın."

"Güçlü kal Angelou ve büyükanneni ve aileni dinlemeye devam et," diye devam etti. "Bir gün aiganızın lideri olacaksınız ve aynı zamanda dünyanın hayran kalacağı bir lider olacaksınız."

Johnson, "Rock Amca ve aiga 🖤" dan "All our alofa" ("Tüm aşkımız" anlamına gelir) imzasını attı. Ancak Brown'a kız kardeşine, Johnson'ın ona gösterdiği görüntüler hakkında iki kez düşünmesini söylemesini komik bir şekilde rica etti.

Ekibinden Brown'un ailesiyle bağlantı kurmasını istediğini belirtmeden önce, "Kardeşine söyle sana bel çantası taktığım fotoğraflarımı göstermeyi bıraksın !!!! 😂😂😂🤙🏾," diye yazdı.

https://www.instagram.com/tv/CIMo-r-lKsS/

Johnson'ın gönderisini gördükten sonra, genç çocuğun babası Matt, The Hits'den Jono & Ben'e, annesinin Hollywood yıldızının mektubunu okurken duygusallaştığını söyledi.

Ayrıca New Zealand Herald'a örgütün mesajını yaymaya yardım edecek Johnson'dan "daha iyi kimsenin" olmadığını söyledi.

"Topluluklarımızdaki Pasifik erkeklerinin ayağa kalkıp daha fazlasını söylememe zamanının geldiğini hissediyorum" dedi. "Buna The Rock'ın kendisinden daha iyi liderlik edecek kimse yok. Çoğumuz için o büyüyen bir süper kahramandı, bu yüzden eğer bunu desteklerse Polinezyalı erkekler dinler diye düşündüm."

Kaynak: ET

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.