Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Taurus Ailesini Bayramlaşmaya Bekliyor..:)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Tüm ailemin ve aile dostlarımızın Ramazan Bayramı mübarek olsun..

379825019be4a45e029ks3.jpg

ek1zb1.jpgek2xd2.jpg

bak1zh8.jpgbak2ne4.jpgbak3dg4.jpg

bak4qv5.jpgbak5cw0.jpgbak6wd4.jpg

Ben biraz geç kaldım ne tatlı kalmış ne şeker :( ama taurus abimin çiçekleri hiç bitmez, mutlaka kalmıştır bana bi tane ;) Başta taurus abim olmak üzere bütün büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin yanaklarından öperim :hug: Geçmiş Ramazan Bayramınız mübarek olsun, Allah tekrarına eriştirsin inşallah :clover:

hepinize hayırlı bayramlar öpüyorummm,ben bayramdan bişey anlamadım çunku hastayım ve dunden berıdır yatıyorum,kımseyıde görmedım :(

sedoşcum çok geçmiş olsun tatlım :(:clover:

bu arada gloria'cım aldıııınnn eskilere götürdün bizi :rolleyes: ama allı ballı yapan amcamızı unutmuşsun :D mahalleye geldiği zaman bütün çocuklar etrafını sarıverirdik hemen :)

tatli.jpg

• 3 hafta sonra...
  • Cevaplar 111
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Taurus abi ben kankimden de çok geç kaldım :unsure: Nedenini bilmiyorum o yüsden joker kullanıp trafik sıkışıktı diyebilir miyim :huh::w00t:

Neyse artık bende kurban bayramına yetişirim kebapları falan afiyetle yeris :lol: Kankim kurban bayramıda geçmedi demi :unsure::lol:

Kankim amcamın yanında duran sarı fistanlı bebe sen misin :unsure: Kıs ağsının suyu aktı akacak gibim bakıyon <_<:lol::wub:

Gönderi tarihi:
Taurus abi ben kankimden de çok geç kaldım :unsure: Nedenini bilmiyorum o yüsden joker kullanıp trafik sıkışıktı diyebilir miyim :huh:

Neyse artık bende kurban bayramına yetişirim kebapları falan afiyetle yeris ,Kankim kurban bayramıda geçmedi demi :unsure:

Kankim amcamın yanında duran sarı fistanlı bebe sen misin,Kıs ağsının suyu aktı akacak gibim bakıyon :lol::wub:

kıss senin joker hakkın mı kaldı <_<

yuk daha geçmedi :lol: yetiştin :P

hee benim <_<:P

Gönderi tarihi:
Kıs o doktora gitmeyin gayrı :crying: Bak seni de kendi gibim kör yaptı , Kıs o erkek <_< ben erkek miyim <_< Tövbe tövbe -_-:lol:

kıss o senin saçlarının kısa olduğu samanlar :P

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Tüm ailemin ve aile dostlarımızın Kurban Bayramı mübarek olsun..:clover:

484480636bd6ce4974bu3.jpg

ek1zb1.jpgek2xd2.jpg

bak1zh8.jpgbak2ne4.jpgbak3dg4.jpg

bak4qv5.jpgbak5cw0.jpgbak6wd4.jpg

Gönderi tarihi:

Herkesin bayramı Mübarek olsun :clover:

Bu bayram baklavasızdım da ağzı sulanmış bir smiley yok ifade edemiyorum,çok iyi oldu abiciğim :P şu idare etsin :rolleyes: ve imzandaki koyun ne yapmaya çalışıyor,çok kederli gördüm kendisini :grin:

Gönderi tarihi:
Herkesin bayramı Mübarek olsun :clover:

Bu bayram baklavasızdım da ağzı sulanmış bir smiley yok ifade edemiyorum,çok iyi oldu abiciğim :P şu idare etsin :rolleyes: ve imzandaki koyun ne yapmaya çalışıyor,çok kederli gördüm kendisini :grin:

Sevdiklerinden ayrılacak ya,efkar basmış garibime..;) Tatlılara gelince;Birgün gerçeklerini ikram etmekte nasip olur inşallah..:clover:

herkesin bayramı mübarek olsun :):clover:

Hoşgeldin..:) Seninde bayramın mübarek olsun..:clover:

Gönderi tarihi:

Başta Abicim olmak üzere ailemin bayramını en içten dileklerimle kutlaaar :) büyüklerimin elllerinden öperken cebimin dolmasını bekler :w00t: küçüklerimin de gözlerinden öperim :flowers:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.