Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Tüm ailemin ve aile dostlarımızın Ramazan Bayramı mübarek olsun.. Ben biraz geç kaldım ne tatlı kalmış ne şeker ama taurus abimin çiçekleri hiç bitmez, mutlaka kalmıştır bana bi tane Başta taurus abim olmak üzere bütün büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin yanaklarından öperim Geçmiş Ramazan Bayramınız mübarek olsun, Allah tekrarına eriştirsin inşallah hepinize hayırlı bayramlar öpüyorummm,ben bayramdan bişey anlamadım çunku hastayım ve dunden berıdır yatıyorum,kımseyıde görmedım sedoşcum çok geçmiş olsun tatlım bu arada gloria'cım aldıııınnn eskilere götürdün bizi ama allı ballı yapan amcamızı unutmuşsun mahalleye geldiği zaman bütün çocuklar etrafını sarıverirdik hemen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Taurus abi ben kankimden de çok geç kaldım Nedenini bilmiyorum o yüsden joker kullanıp trafik sıkışıktı diyebilir miyim Neyse artık bende kurban bayramına yetişirim kebapları falan afiyetle yeris Kankim kurban bayramıda geçmedi demi Kankim amcamın yanında duran sarı fistanlı bebe sen misin Kıs ağsının suyu aktı akacak gibim bakıyon Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Taurus abi ben kankimden de çok geç kaldım Nedenini bilmiyorum o yüsden joker kullanıp trafik sıkışıktı diyebilir miyim Neyse artık bende kurban bayramına yetişirim kebapları falan afiyetle yeris ,Kankim kurban bayramıda geçmedi demi Kankim amcamın yanında duran sarı fistanlı bebe sen misin,Kıs ağsının suyu aktı akacak gibim bakıyon kıss senin joker hakkın mı kaldı yuk daha geçmedi yetiştin hee benim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Sen değil Taurus abim karar verecek joker hakkıma Zaten anlamıştım senin olduğunu kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 arkamda ki mavi göynekli de sensin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Kıs o doktora gitmeyin gayrı Bak seni de kendi gibim kör yaptı Kıs o erkek ben erkek miyim Tövbe tövbe :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Kıs o doktora gitmeyin gayrı Bak seni de kendi gibim kör yaptı , Kıs o erkek ben erkek miyim Tövbe tövbe kıss o senin saçlarının kısa olduğu samanlar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Tüm ailemin ve aile dostlarımızın Kurban Bayramı mübarek olsun.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Herkesin bayramı Mübarek olsun Bu bayram baklavasızdım da ağzı sulanmış bir smiley yok ifade edemiyorum,çok iyi oldu abiciğim şu idare etsin ve imzandaki koyun ne yapmaya çalışıyor,çok kederli gördüm kendisini Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 herkesin bayramı mübarek olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Herkesin bayramı Mübarek olsun Bu bayram baklavasızdım da ağzı sulanmış bir smiley yok ifade edemiyorum,çok iyi oldu abiciğim şu idare etsin ve imzandaki koyun ne yapmaya çalışıyor,çok kederli gördüm kendisini Sevdiklerinden ayrılacak ya,efkar basmış garibime.. Tatlılara gelince;Birgün gerçeklerini ikram etmekte nasip olur inşallah.. herkesin bayramı mübarek olsun Hoşgeldin.. Seninde bayramın mübarek olsun.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Başta Abicim olmak üzere ailemin bayramını en içten dileklerimle kutlaaar büyüklerimin elllerinden öperken cebimin dolmasını bekler küçüklerimin de gözlerinden öperim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.