Φ ruLet Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Forumunuz gercekden ıcıne gırılecek sohbet edılecek vede delıcesıne topıcler acacak kadar guzel merhaba turkish media Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Hoşgeldin sevgiler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Forumunuz gercekden ıcıne gırılecek sohbet edılecek vede delıcesıne topıcler acacak kadar guzel merhaba turkish media merhaba........ Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Hos geldinn.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 HOŞGELDİN RULET İMRENMEKTEN FAZLASINI BULACAĞINI UMUYORUM..SEVGİLER..... Alıntı
Φ böcük Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 hoş geldin heyacanlıyım,herkesi biraz tanımak istiyorum.zaman istiyor,güzel şeyler bulablabileceğimi umuyorum. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) heyecanlanma ,acımıycak river ben mystic river:D Tarih: 7 Kasım , 2005 Düzenleyen: mystic river Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Forumunuz gercekden ıcıne gırılecek sohbet edılecek vede delıcesıne topıcler acacak kadar guzel merhaba turkish media gel kardeşim hoş geldin, karşılama töreni yapamadık idare et. Bozan derler bana . bekleriz. Bozan ya da Bozan. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 kime imrendin kardeş ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.