Φ politika Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2020 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2020 Bekledim,belki bu vahim olayla ilgili bir yazi yazilir diye.En azindan Gazete Haberleri olarak bu olaydan bahsedilir diye.Ama demek ki cokta önemli degilmis bir Mafya babasinin Türkiye'nin ana muhalefet liderini tehdit etmis olmasi ve ona en agir hakaretleri yapmasi ve iktidarin ortagi tarafindan desteklenmesi. Belli ki korku daglari sarmis.Ülkede ceteler söz sahibi olmus,bana ne,Kilicdaroglu tehdit edilmis bana ne. Koltuklarini kaybetmemek icin cetelerden yardim umanlar ülkenin batmasini hizlandirirlar.Bu tehlikeye karsi susmak ise devletin yok olmasina canak tutmaktir. Eger demokrasi denilen kavram artik degerini kaybetmis zorbalarin hükmü geciyorsa o toplum ziyan olmus demektir. Bugün Kilicdaroglu'na yapildi yarin siradan bir yurttasa ayni saldiri ve tehditler yapildiginda kimse orali olmayacaktir.Omurgasini yitirmis bir toplumun millet olma hakki yoktur saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.