Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 HANİ BİR KELEBEK YAKALARSIN AVUCUNUN İÇİNDE.. SONRA BAKMAK GÖRMEK İSTERSİN YAŞIYOR MU DİYE BAKSAN KAÇACAK TUTSAN ÖLECEK İŞTE BÖYLE BİR ŞEY SENİ SEVMEK...... PEKİ YA SİZCE NASIL BİRŞEY ONU SEVMEK......? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 ............................. Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey, Dünyanın en güzel sesinden En güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey... Fakat artık ümit yetmiyor bana, Ben artık şarkı dinlemek değil, Şarkı söylemek istiyorum. NAZIM HİKMET Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 SEVİYORUM KIŞ GÜNEŞİNİN İÇİME VURAN SICAĞINI MEVSİM NE OLURSA OLSUN SENİ DÜŞÜNMEYİ VE DÜŞÜNDÜKÇE ISINMAYI SEVİYORUM..! SEVİYORUM YÜZÜNÜ DUVARLARA ÇİZMEYİ GÜNÜN HANGİ SAATİ OLURSA OLSUN SENİ DÜŞLEMEYİ VE DÜŞLEDİKÇE ÖZLEMEYİ SEVİYORUM..! SEVİYORUM DÜRÜST VE ANLAYIŞLI YÜREĞİNİ NERDE OLURSA OLSUN YAŞADIĞINI HİSSETMEYİ VE HİSSETTİKÇE SEVİNMEYİ SEVİYORUM...! SEVİYORUM O SICAK İÇTEN SESİNİ NE ZAMAN OLURSA OLSUN SENİ DİNLEMEYİ VE DİNLEDİKÇE GÜLÜMSEMEYİ SEVİYORUM...! SENİ SEVİYORUM..! Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 seni sevmek dünyanın en büyük salaklığıymış nasıl tanıyamadım seni sözüm ona insan sarrafı sayardım kendimi salağın önde gideniymişim meğer Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 seni sevmek dünyanın en büyük salaklığıymış nasıl tanıyamadım seni sözüm ona insan sarrafı sayardım kendimi salağın önde gideniymişim meğer sevmek salaklik diil! sevildiginin kiymetini bilmeyen düsünsün orasini... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Seni sevmek ışığı sevmek gibi oldu artık.. Günümün başlangıcında güneş oldun ısıttın ve aydınlattın Günüm bitti ay oldun yine parlattın yolumu Ve yalnız yatağımda gece lambasıydın karanlıktan koruyan beni... ama işte hep ışıktın aydınlattın . dokunamadım yaklaşamadım tutamadım... Hala gözlerinin içine bakamadım.. Ben seni böyle sevmeyi öğrendim sen bana sevmenin böylesini de öğrettin... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Seni sevmek var ya seni sevmek yüreğimi iki taş arasında ezmek gibi birşey.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 seni sevmek ateşden bir ok.... bu şarkıydı herhalde Alıntı
Φ oxan Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 sevmek...seni sevmek kıyamamak...her adını duydugumda içimin cız etmesi...seni sevmek delilik... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 SENİ SEVMEK..ELİN ELİME DEĞMEDEN AVUÇLARIMI TERLETEN SICAKLIĞINI TAA İÇİMDE HİSSETMEK... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 seni sevmek yaşama sevinci demek.. Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 senı s evmek gs yı sevmek demek Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 HAPSET RUHUMU ALEMİNDE RÜYA GİBİ BİR HAYAT SÜRMEK, ÖMRÜ EN GÜZEL RÜYALARLA ÖRMEK VE ÖLÜMÜ TOPRAKTA DEĞİL, SEVDİĞİNDEN UZAKTA YASAMAK. DONUP KALMAK SEVDİĞİNİN ADI KULAKLARINDA ÇINLADIĞI AN YAŞAMAKLA ESKİMEYEN VE ÖLÜMLEDE BİTMEYEN DUYGU; AŞK! EY AŞK! NESİN SEN? ŞU UFACIK DÜNYAMIZDA BASKA BİR BOYUTA ACILAN KAPI; RUHU TUTSAK EDEN BEDENİN ZİNCİRLERİNİ KOPARAN BÜYÜ. RUHA BİR BEDENİ OLDUĞUNU UNUTTURAN ÖZGÜRLÜK... EY AŞK! NELER YAPMAZSINKİ SEN İNSANA? SEMADA GEZDİRİP RUHLARI, GÖKYÜZÜNDEKİ EN PARLAK YILDIZ YAPARSIN SEVGİLİYİ. GEZİNİR HER AKSAM RUHLAR GÖKYÜZÜNDE;BULUR SEVDİĞİNİ ORADA, SONSUZDA YASAR O ANDA. BİR ÖMÜR YAŞAR ORADA RUH, BEDEN KISA BİR SANİYE ÖLÜRKEN. SEN AŞK! EN ANLAŞILMAZ GÜÇ! SEN TUTSAKLARINA NELER YAPTIRIRSIN NE CANLAR ALDIRIRSIN. YAŞAMAYI YASAKLARSIN. TUTSAĞIN DAYANAMAYIP KAÇAR SEVDİĞİNİN BAŞKASI İLE OLMASINA KIYAR CANINA YADA SEVDİĞİ MUTLU OLSUN DİYE KAÇAR SEVDİĞİNDEN. MUTLU OLDUĞUNU BİLEREK SEVİNİR OLMASADA BİRLİKTE. O KADAR YÜCESİNKİ AŞK SEN . TEK CANINI YARİNE VERDİRİRSİN SEVDİĞİ İÇİN TOPRAK ALTINDA YATMAYI GÖZE ALDIRIRSIN SEN. EY TEK KİŞİLİK OYUN! İÇİNDE KOCA EVRENİ GİZLEYEN, İNSANA HAYATIN ANLAMINI ÖĞRETEN BILGE! ACIYIDA ÖĞRETİRSİN SEN INSANA, HEMDE EN BÜYÜĞÜNÜ; SEVİLMEDEN SEVMEYİ; İÇİNDE EN SAF, EN GÜZEL DUYGUYU BESLERKEN, SEVDİĞİNE BAKAMIYOR BİLE İÇİNDE ÇOCUKÇA BİR UTANÇLA. BİLİRMİSİN NE KADAR ÇEKTİRİRSİN BU SUSMAYLA? BİLMEM NEDEN SÖYLETMEZSİN SEVGİSİNİ SEVDİĞİNE? AŞK...SEN NE YÜCESİN.. EY AŞK! HAPSET RUHLARI ALEMİNDE BEDENİYLE ÇÜRÜYECEĞİNE BU YÜREK, BEDENSİZ YAŞASIN RUHLAR SONSUZLUK ALEMİNDE... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.