Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Komedyen Sarah Cooper'ın Artık Donald Trump'a İhtiyacı Yok


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Komedyen Sarah Cooper'ın Artık Donald Trump'a İhtiyacı Yok

Sarah Cooper'ın Başkan'ı artık dudak senkronizasyonu yapmak istememesinin birçok nedeni var.

BB1arQBl.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Birincisi, Demokrat başkan adayı Joe Biden'in 2020 seçimlerini kazanacağından "çok, çok umutlu". Ancak daha kişisel bir izlem, 2014'te komedi peşinde koşmak için Google'daki işinden ayrılan Jamaikalı-Amerikalı komedyen, yeteneklerinin bu özelliğin ötesine geçtiğini dünyaya göstermeye hazır. "Daha geniş bir kitleye sunulduğunu görebilirilmekten vazgeçtiğim tüm bunlar var" diyor. "Bu rüyalar şimdi gerçek oluyor."

Cooper'ın yeni Netflix komedi özel filmi, Natasha Lyonne tarafından yönetilen ve Maya Rudolph'un baş yapımcılığını üstlendiği Everything's Fine, 27 Ekim'de gösterime giriyor. Megan Thee Stallion'dan Helen Mirren ve Whoopi Goldberg'e kadar çok sayıda yıldızın yer öğrenebilirsiniz şovu kısa. siyaset, ırk, cinsiyet, sınıf ve daha fazlasıyla ilgili röportajlar ve eskizler.

Cooper, haber döngüsünün yavaşlama belirtisi göstermediği için, özelliğin unutulmayan temalarından yararlanan 2020'nin bir zaman kapsülü olarak hizmet amaçlandığını. "Ama aynı zamanda dolandırıcıların teması gibi kaybolmayacak bazı temaları da ele alabildik. yararlanan gücü olan biri her zaman olacaktır. "

BB1arQBo.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Cooper, TikTok ve diğer sosyal medya platformlarında dudak senkronizasyonunun ona bu yıl getirdiği başarıydı ve Cooper, milyonlarca insanın izlemekten keyif alacağı bir şey yaratabileceğine dair güven verdiğini söyledi. "TikToks'la ilgili olan şey, onları kendi başıma yapmamdı: Hangi klipleri kullanacağıma, hangi sahne malzemelerini kullanacağıma, nasıl gerçekleştireceğime, nasıl düzenleneceğine ve tüm bunlara karar verdim" diyor. "Bir komedyen ve bir kadın olarak, her zaman kendi fikirlerimi ve insanların beğeneceği bir şey yaratma yeteneğimi sorguluyorum. Bu [videoları] yapmak bana bir tarzım olduğuna ve belli bir zevkime sahip olduğuma dair güven verdi ve buna devam etmek istiyorum. "

Bu yılın başlarında viral şöhrete hızlı yükselişinden önce, 100 Tricks to Appear Smart Appear Smart and How to be Successful without Hurting Men's Feelings (şu anda CBS'de geliştirilmekte olan bir komedi dizisi) yazarı Cooper, açık mikrofonlara ev sahipliği yapıyor ve yapıyordu. bir sonraki kitabı üzerinde çalışırken ayağa kalktı. Bu, COVID-19 salgınının dünya çapında canlı olayların kapatılmasını gerektirmesinden önceydi.

Evde bu kadar çok zaman geçirirken yeni bir komedi çıkışına ihtiyaç duyan Cooper, TikTok ile denemeler yapmaya başladı. "Daha önce internette çok şey yaptım. Videolar yaptım. Bir web sitem var. Bloglarım var ”diyor. "Ama TikTok ile hiçbir zaman gerçekten oynamadım. TikTok mahalledeki yeni çocuktu. "

Cooper, Trump'la dudak senkronizasyonu yapan başka bir TikTok kullanıcısının klibiyle karşılaştıktan sonra, biraz da olsa bir şans vermek için ilham aldığını söylüyor. "Günlük [Beyaz Saray] Koronavirüs Görev Gücü brifinglerini izliyordum ve saçma sapan konuşmalar yaptığı ve onu sorumlu tutması gereken kişiler tarafından desteklendiği imgeleriyle bombardımana tutuluyordum - ama onlar değildi” diyor. "Hiçbir özü olmayan, ancak yine de saygı gören ve inanılır görülen bu kişi olmanın nasıl bir şey olduğunu görmenin ilginç olacağını düşündüm."

Ve böylece, havalanmayan bir ilk denemeden sonra, her şeyi başlatan TikTok fikri doğdu. 23 Nisan videosunda "Nasıl tıbbi yapılır?" Adlı videoda bir lamba ve sprey şişesi kullanan Cooper'ın dudak senkronizasyonu, UV ışığı ve dezenfektanların koronavirüsün tedavisine yardımcı olabileceğini öne sürüyor. 49 saniyelik klip, Twitter ve TikTok'ta 24 milyonun üzerinde görüntülendi.

"[Trump'ın] damarlarınıza dezenfektan enjekte etmek ve cildinizin altına UV ışığını koymakla ilgili şu an kötü şöhretli konuşmasını dinledim ve yapabileceğim tüm videoyu gördüm, sahne donanımı ve odadaki diğer kişi 'Bekle , ne denememi istiyorsun? "Sadece bu hissi yaşadım" diyor. "Ve bu çılgınca viral hale gelen oydu. O noktada, bunun tek seferlik bir şey olacağını düşündüm. Ama sonra Trump saçma şeyler söylemeye devam etti, ben de videolar çekmeye devam ettim. "

O zamandan beri Cooper, milyonlarca takipçisini, "Nasıl İncil yapılır?", "Kadın erkek kameralı TV'ye nasıl şahit olunur?" Ve "Uyuşturucular" gibi Trump'ın dudak senkronizasyonuyla eğlendirmeye devam etti. Hatta Ağustos ayında Demokratik Ulusal Kongre'de Trump'ın postayla oylama konusundaki saldırılarını hicvetmek için sürpriz bir şekilde yer aldı.

Cooper, videolarının popülaritesini insanların Başkan'ın konuşmalarını ve sözlerini işlemek için bir yol bulma ihtiyacına bağlıyor. “Bence pek çok insan Trump'ın söylediklerine dikkat etmeyi bıraktı çünkü berbat bir dört yıl oldu ve onu dinlemek korkunç. Sürekli gaz yakıyor ”diyor. "Sebep ne olursa olsun, insanlardan" Onu dinlememin tek yolu bu "diyen e-postalar alıyorum."

Sadece Trump’ı eleştirenlerden değil, aynı zamanda destekçilerinden ve hakaret edenlerden de olumlu geri bildirimler aldığından, başkanın söylemini olduğundan daha fazla büyütmekten çekiniyor. "Propagandasını yaymak ya da propagandasını yaymak için onun tarafından kullanılabilecek biri olarak görülmek kesinlikle istemiyorum. Bu yüzden insanlar 'Trump'ı seviyorum ama bu harika' dediğinde bu benim için çok kafa karıştırıcı oluyor ”diyor. "Hiciv ile ilgili her şey, neyle dalga geçtiğinizi ve bakış açınızın ne olduğunu netleştirdiğinizi düşünmenizdir, ancak bunu her zaman yanlış yorumlayacak bazı insanlar vardır."

Trump yeniden seçilsin ya da seçilmesin Cooper, politikayı ileriye dönük komedisinin dışında bırakmaya niyetli olmadığını söylüyor. "Bir parçam, 'Keşke siyasetin tekrar sıkıcı olsaydı' gibi. En son olanı görmek için haberlere ve Twitter'a yapışıp kaldım ve sadece hayat enerjisini benden emiyor. Bu kadar çok insandan yaşam enerjisini emiyor ”diyor. "Ama 2010 ara sınavında oy vermemeye dönüp bakıyorum ve bunun tekrar olmasına izin vermek istemiyorum çünkü bu ara sınav bugün bulunduğumuz yer için çok önemliydi. Siyaset hakkında konuşmayı asla bırakmak istemiyorum çünkü bu, insanların hayatlarının çoğunu etkiliyor. "

Sonunda, politik olsun ya da olmasın Cooper, komedisinin her zaman aynı temaya döndüğünü söylüyor. "Yaptığım her şeye geri dönüp baktığımda, tüm mesele insanların sergilediği performanslara ve insanların saçmalığın ardını göremedikleri için nasıl yararlanıldığına bakmakla ilgili," diyor. "Tüm çalışmalarımın teması temelde: önce gülüyorsun ama sonra ağlıyorsun."

Kaynak: TIME

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.