Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl Mesainin bitmesine 2,5 saat kaldı pes vallahi... ah ben senin patronun olucaktım kiiiiii frozum kalktigimda oglen olmus olabiliyor bazen senin mesain erken bitiyormus,bir de hafta sonu ozlemi cekiyorsun,haksizlik bu! hemide tembel....hemide obur..... kaç kilosun canem...220
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl Yazar pes vallahi... ah ben senin patronun olucaktım kiiiiii Nolcekti
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl Yazar nolcek evladım kendine yeni bir iş arıyacaktın... Benim gibi eleman zor
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl pes vallahi... ah ben senin patronun olucaktım kiiiiii hemide tembel....hemide obur..... kaç kilosun canem...220 bi kerem obur olabilirim ama tembel degilim kilomu da mankenler bilem kiskanir,bilmiyolar ama
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl güne nasıl başlarım? güne off ya gene mi sabah oldu hala uykum var diyerek başlarım o yüzdende acayip kızgın olurum kimse bana bulaşmaz kendi kendime olsun gene akşam olcak nasılsa derim ve normale dönerim...
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl güne nasıl başlarım? güne off ya gene mi sabah oldu hala uykum var diyerek başlarım o yüzdende acayip kızgın olurum kimse bana bulaşmaz kendi kendime olsun gene akşam olcak nasılsa derim ve normale dönerim... olmaz bu kadar komşum güne başlamamızda benziyor
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl olmaz bu kadar komşum güne başlamamızda benziyor inanmıyorum sende mi komşum demek ki sabah sabah ikimizde çekilmiyoruz
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl Frozencim komşucum seninde bizden pek farkın yok sabahları herhalde
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Frozencim komşucum seninde bizden pek farkın yok sabahları herhalde Forozen günün 24 saati sinirli
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl Frozencim komşucum seninde bizden pek farkın yok sabahları herhalde gelinciğim...valla yok hiç farkımız....kadınların genel durumu bumuki acaba
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl Forozen günün 24 saati sinirli şu suratın şirinliği hatırına affettim seni evet bence olabilir bencede olabilir
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl Yazar şu suratın şirinliği hatırına affettim seni bencede olabilir Ben naptımki affedilcek
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl bu topikçikte barıştık nasip diğer topikçiğe...bakalım nolcek..
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl sabahları güne sek sek sekerek başlayan kadınlarda varmış sirlari neymis ki acep?
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 18 yıl Yastığımn altında bulunan telefonun sesiyle... Oflaya puflaya Hayatttan bezmiş bi şekilde
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.