Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl bugün gene sebebsiz herşey... herşey sensiz herşey sessiz... gene sen varsın aklımda yüreğimde.. en derinde.... cevapsız sorular var aklımda... neden burda değilsin... neden değilsin yanımda... acılar yaşatmaksa amacın. evet sevgili.. başardın.. ruhum... yaşıyor sensizliği... anlamıyor bir türlü... "gelmeyecek " diyorum... dinlemiyor.. duyuyor biliyorum.. ama neden??? sonsuzluğu açıklamak zordu eskiden ama şimdi öğrendim anlamını... ne sen biliyor musun sevgili.... nereden bileceksin... sen hiç severken ayrı kaldın mı... severken uzaklaştın mı ayrıldın mı sevdiğinden... çıkarsız bi HAYAT isterken........................ "bunlar benim günlüğümden bi parça... beğenileri veya eleştirileri bekliyorum.. herkes duygularını yazsın... dizelere döksün sevgisini.. topic budur arkadaşlar.. yasmak sise kalmış ..."
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl valla ben anlamam bu işlerden duygularımı mısralara dökmekten falan biraz önce dizimi masaya vurdum çok ağrıyo vurduğum esnada içimi dökmüştüm zaten pek bişey kalmadı anlıyacağın
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl Yazar sen gene de dene... kafiye şart mı sanki.... içinden ne geliyosa.. ben öyle yaptım.......
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl başım ağrıyo bu kız neden bahsediyo tutturdu illa yaz diye yazamıyom işte anlasana olmuyo benim kafa bunlara basmıyo :lol:
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl Yazar süpersin bea amcası.... müthişş... bayıldım.. tam duygular.. 10 üzerinden 10 veriyom bea....
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl süpersin bea amcası.... müthişş... bayıldım.. tam duygular.. 10 üzerinden 10 veriyom bea.... teşekkürler prenses bende sana 10 puan veriyorum niye veriyosun diye sorma sebebi yok içimden geldi
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl Yazar AŞK sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin, kocaman denizlerde ender bir balık gibisin, bir ısıtır bir üşütür, bir ağlatır bir güldürür, sen hem bir hastalık, hem de sağlık gibisin.... özdemir ASAF bence de karışıksın bea..........
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl süpersin bea amcası.... müthişş... bayıldım.. tam duygular.. 10 üzerinden 10 veriyom bea.... Ahha Bir tekirdağlı Bugün işte çok yoruldum Siyahx kafiyene hasta oldum Ne güzel uydurmuşsun Özlü sözlerinle mutlu oldum Ben bıraktım aşkı meşk-i Duygusuz biri gibi Zaten sanırım öyleyim Hadi size sabır dileğim
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl Kopkoyu bir sis içinde bir akşam Hatırına düşeceğim belki Bir an ıslayacak yağmur yüzünü Birden o tatlı demleri hatırlayacaksın Sonra sıcak yatağında Uzun uzun ağllayacaksın. Ağlayacak! n.f.k
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 18 yıl Kopkoyu bir sis içinde bir akşam Hatırına düşeceğim belki Bir an ıslayacak yağmur yüzünü Birden o tatlı demleri hatırlayacaksın Sonra sıcak yatağında Uzun uzun ağllayacaksın. Ağlayacak! n.f.k hişşt alıntı yapmak yok katre a kendin sallıyacaksın
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Bu topic de neyin nesi.. Gül dokumalı perdesi.. Bende bir dörtlük yazıcam.. Gelmeyecek ama gerisi
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Onca kalabalığın içinde, karmaşık yaşamın ortasında eğer sen varsan daha seni görmeden bir kuş gibi çırpınmaya başlıyor yüreğim. Bir ışık çarpıyor yüzüme, bir sıcaklık yürüyor göğsümde. Anlıyorum ki sen varsın. Sen ordasın. Sen gelmişsin. Bakmadan, başımı çevirip seni görmeden varlığının farkındayım.
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl SEBEBİ YOK İŞTE, KADER VARSA SENDE VARSIN CANIM AŞKIM NERDESİN KİM BİLİR.
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Bugün bayram ben yine çalışıyorum evdekilerden uzak vakitde geçmiyor böyle olunca
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Bugünlerde herzamankinden sinirliyim sanırım,herkesle bi kavgalı oldum bu mübarek vakitte,barışıyım dedim izin vermediler ne kadar üzülsemde gurur daha önemlidir benim için
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 18 yıl dökecek bi şey yok... çok mutluyum... hiç bi sorunum yok... :D :D bu mutluluğumdan başkasına versem bi parça yerinde duramas :D :D
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 18 yıl Bende eksik de,bana verir misin biras? E-manyetik bende isterim aslında biraz oooo arkadaşlar ayıp ettiniz vermemmi mutluluğumdan.alın hepsi sizin olsun. bende bitmez bu kaynak.yenisi gelir nasılsa ya varya sabah kalktığımda inanın yerimde durasım gelmiyo. içimden sevinç naraları atasım geliyo ya :D
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 18 yıl oooo arkadaşlar ayıp ettiniz vermemmi mutluluğumdan.alın hepsi sizin olsun. bende bitmez bu kaynak.yenisi gelir nasılsa ya varya sabah kalktığımda inanın yerimde durasım gelmiyo. içimden sevinç naraları atasım geliyo ya :D Azdın mı len
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 18 yıl Yok olm bazen olur ya insanın içine bi mutluluk dolar hatta o gazla gider maceraya atılmak ister.O anlamda sordum
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 18 yıl Arkadaşları mutlu görmek beni çok mutlu ediyor saygılar arkadaşlar
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 18 yıl ooo saol bu arada yenisin galiba. hoşgeldin bu arada Hoş bulduk yeniyim sizde sag olun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.