Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

General Motors'un Kamyon Tasarımcılarının Tasarımlarına Bir Göz Atın - Cesaretiniz Varsa


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

General Motors'un Kamyon Tasarımcılarının Tasarımlarına Bir Göz Atın - Cesaretiniz Varsa

Konsept otomobiller, otomobil üreticilerinin yaratıcı zihinlerinin ne kadar harika tasarımlar yapabileceğini bize gösterme yolu. Bazen, Lexus LC 500 gibi radikal konseptler bayilere neredeyse hiç dokunulmadan ulaşırken, diğerleri sadece konseptler ve üretim araçları arasında duran dayağa dayanamaz. Ancak bu durumda, birçok General Motors kamyon alıcısı, burada gördüklerinin yakın zamanda bir bayide görünmeyeceğine minnettar olabilir.

BB19qneN.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

GM Design'ın Instagram hesabı kısa süre önce Cadillac ve GMC kamyonları için üç çılgın konsept paylaştı, bunların en yakışıklısı Andrew McMillan tarafından kaleme alınmış isimsiz bir Caddy. Geniş duruşu ve çıkıntılı tekerlekleri, orijinal Escalade'i bir hit yapan heybetli duruşunu veriyor ve dar, yarık benzeri farları yalnızca bu özelliği vurgulayan bir sürüngen havası veriyor.

Muhtemelen daha polarizasyon, GMC Sierra Denali HD için bir kavramdır. Karikatüre benzeyen oranlarıyla çok fazla yerden yükseklik sağlamıyor, ancak bu bir perspektif hilesi olabilir. O alçak ön tamponu yerden kaldırın ve devasa kamyon büyüklüğünde lastikler (veya tank izleri) takın ve bam, kişinin içindeki dört yaşındaki çocuğu memnun etmek için gerçek bir Tonka kamyonu haline gelir.

karan-moorjani-gmc-truck-rendering.jpg

Bununla birlikte, en bölücü olan, çok tuhaf bir aşk çocuğu üretmek için bir çok tuhaf şeyin bir araya gelmesinin sonucu gibi görünen, daha radikal bir GMC kavramıdır. Bu kavramların hiçbiri yarının GM kamyonlarının habercisi olamayacağı için muhtemelen minnettar olacak yorumcular arasında büyük bir hit olmayacak gibi görünüyor.

GMC Communications Manager Chad Lyons, Drive'a e-posta yoluyla "GM Design Instagram'da gösterilen çizimler gelecekteki herhangi bir ürüne telgraf çekmeyi amaçlamıyor" dedi. "Instagram hesabını sürekli eskiz yapan, çizen ve şekillendiren GM Tasarım ekibinin yaratıcılığını sergilemek için başlattık."

"Genellikle, bu çalışmalar prodüksiyon amaçlı değildir. Bunun yerine, tasarımcılar yaratıcı becerilerini geliştirmek, yeni şekiller veya temalar denemek ve bazen de sadece yenilikçi bir şey çizmek için yaratırlar. GMDesign Instagram hesabı, GM tasarımcılarının ürettiği en ilgi çekici, en çekici çalışma. "

Bu kavramlar herkesi doğru şekilde ovuşturmasa da, otomotiv tasarımının bir sanat türü olduğunu ve başkalarının emeğinin meyvelerini asla hafife almamamız gerektiğini hatırlamakta fayda var. Sonuçta, endüstriyel tasarım, neyin yapıştığını görmek için duvara bir şeyler fırlatmanın bir egzersizidir ve sonsuz maymun teoreminin dikte ettiği gibi, bu eninde sonunda olacak.

Kaynak: THE DRIVE

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.