Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 19 yıl Bilgisayarınıza format atmak gerektiginde en çok korkulan şey driver bulmaktır bu program driverlerinizin yedegini alıp formattan sonra çok basit bir şekilde geri yüklemenizi saglar.Umarım işinizi görür.. Buyrun
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl dostum gerçekten işe yarıyorsa sana müteşekkirim. Ama inşallah bu yakınlarda programı denemek zorunda kalmam
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl buyurduğunuz linkten programı indirdim ama nasıl kullanılacağı hakkında ayrıntılı bilgi verirsen çok memnun olurum. Driverleri listeliyor ama nasıl yedekleyebiliriz? Ayrıca bir siteye yönlendiriyor orada da anladığım kadarıyla downloadlar için ücret istiyor.
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl arkadaşlar sony vaio notebooku olup format atıpta FN tuşunu ve S1-S2 tüm kısayol tuşlarını çalıştıramayanlara duyuru!!!! BEN ÇÖZDÜM OLAYI HEPİNİZE YARDIM EDERİM... VARSA SORUNU OLAN MAİL ATSIN! [email protected]
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.