Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 iyiki doğdun canım...nice mutlu senelere..... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 nice mutlu senelere Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 iyiki doğdun canım...nice mutlu senelere..... nice mutlu senelere herikinizede çok teşekkür ediyorum.....hatırlanmak inanın çok güzel......... bu mediadaki ikinci doğum günüm ilki kadar ses getirmesede yinede burda olmak çok güzel........ sewgiyle kalın.... mucukssssss.......... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Doğum günün kutlu olsun bitanem...nice senelere... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Doğum günün kutlu olsun karanfillerin en nadidesi... Doğum Günün Kutlu Olsun Ne zaman sesini duysam Sana yakın olamayışımın Çaresizliğidir beni hüzünlendiren Ve yaşama sevincim olur O tatlı gülüşlerin Sen çok uzaklarda Acılara tebessüm ederken canım Ben yokluğunda Varlığının hayalleriyle süsledim gecelerimi Senli rüyaların dipsiz gecelerinde Değmeseydi tenine Seni arzulayan vücudum Anımsamasaydım En yüksek uçurumlarda seni Ölümün yegane dostu olurdum Öptüm Tutamadığım o küçük ellerini Her gece benim için geldiğin düşlerde Benden uzaklarda İlk doğum günü mumlarını Gözyaşlarımla söndürdüm Haberin olsun Doğum günün kutlu olsun Gülünce hüzünlerimi esir eden Yalnızlığımı unutturan yar.... (ablam ) Ertuğrul Bayam Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 dogum gunun kutlu olsun made ın turkey bugun 2 arkadasımın daha dogum gunu bugun dogum gunu olan arkadaslarımın sayısı 3 e cıktı her zaman sevgıyle ve mutlu kal Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Doğum günün kutlu olsun bitanem...nice senelere... çok sağol caney....nice senelere hep beraber...... Doğum günün kutlu olsun karanfillerin en nadidesi... Doğum Günün Kutlu Olsun Ne zaman sesini duysam Sana yakın olamayışımın Çaresizliğidir beni hüzünlendiren Ve yaşama sevincim olur O tatlı gülüşlerin Sen çok uzaklarda Acılara tebessüm ederken canım Ben yokluğunda Varlığının hayalleriyle süsledim gecelerimi Senli rüyaların dipsiz gecelerinde Değmeseydi tenine Seni arzulayan vücudum Anımsamasaydım En yüksek uçurumlarda seni Ölümün yegane dostu olurdum Öptüm Tutamadığım o küçük ellerini Her gece benim için geldiğin düşlerde Benden uzaklarda İlk doğum günü mumlarını Gözyaşlarımla söndürdüm Haberin olsun Doğum günün kutlu olsun Gülünce hüzünlerimi esir eden Yalnızlığımı unutturan yar.... (ablam ) Ertuğrul Bayam allam yaa illa uyusluk edecen....ablam kelimesini koymasan sanki anlamıycam.....töbe töbe....... bi bırakmadın havaya gireyim....... dogum gunun kutlu olsun made ın turkey bugun 2 arkadasımın daha dogum gunu bugun dogum gunu olan arkadaslarımın sayısı 3 e cıktı her zaman sevgıyle ve mutlu kal arkadaş grubuna girebildiysem ne mutlu bana........ Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 nice mutlu yıllara iyiki doğdun güzel kardeşim herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 nice mutlu yıllara iyiki doğdun güzel kardeşim herşey gönlünce olsun çok sağol focal............... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Allah nice yaşlara . Allah sağlık ve sıhat versin Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 nice sağlıklı mutlu yıllara canımmm Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 gününde yada gününde sonra hatırlanmak çok güzel sağolun arkadaşlar................ Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Uzun zamandır bu forumda üyeyim.. Sevgili madeyi On-line olarak görmedim.. Yani hiç karşılaşmadık yf.. Anı defteriniz değil ama size açılmış bir topic olarak burayı doldurcam bendeee... Bazen havadan sudan konulardaki başlıklara göz atarım.. Eski iletileri okurum.. Meyer bu forumdan kimler gelmiş kimler gitmiş... Sevgili Alaturka, Arman, mizyal, askmiracle.. daha bir sürü üye var.. O zamanlarda bende burda olmayı çok isterdim.. Bu saydığım kişilerle olan dialoglarınızı okudum.. O kadar samimi o kadar içten o kadar sevgi dolu, bazen çılgın bazen sinirli ama herşeyiyle çok tatlı bir kişiliğe sahipsiniz.. Çok erken oldu ama; doğumgününüz kutlu olsun... Sağlıklı nice senelere inşaallah.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.