Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 mesela ben aşık olmak istemiyorum bu son diyorum ama illaki birisine aşık oluyorum... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Evde çok geniş bir koleksiyonum var iyilik yaptığım insanlardan yediğim zarif kazıklarla ilgili.Bir daha kimseye iyilik yapmayacağım diyorum ama olmuyor.Ben adam olmam. Boşuna dememişler iyilik yap denize at diye ama sen yaptığın iyilikleri anmazken bu kişilerin insanı arkasından vurması işte en zor olanda bu . Şimdi bu zamanda arkadaşlığın değeri ne olduğu gün gibi ortada ben de hep iyilik yaptım , her ne olursa olsun devam edeceğim Onlar beni değil ben onları değiştirebilirsem ne mutlu bana ! bunun için savaşan ve uğaşanlara Allah yardımcısı olsun ! Sevgiler.... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 bi daha da minibüse binmeyeceğim diyorum ama biniyorum ya ne biçim kokuyorlar beeeee... bir daha kafama tokadan başka bişi takmıcam diom amaa....inşallahh özlediğimm bu son gelirr (güsell bi topic olmuşş siyahx) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 bi aralar her sigara yakışımda bu son diyordum ama bir türlü olmadı.. artık demiyorum hala aynı sonun peşindeyim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.