Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Halle Berry, 25 Dolarlık Turuncu Mayoyla Ünlü Bond Kızı Bikini Sahnesini Canlandırdı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Halle Berry, 25 Dolarlık Turuncu Mayoyla Ünlü Bond Kızı Bikini Sahnesini Canlandırdı

Halle Berry iyi görünmek için bütçenizi sıfırlamanız gerekmediğini kanıtladı.

BB17Nq51.img?h=745&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Pazar günü, 53 yaşındaki aktris, sahilde hasır şapkayla ve Boohoo'dan 25 dolarlık neon turuncu bir bikiniyle yürürken çekilmiş bir Instagram fotoğrafını paylaştı - 2002 James Bond filmi Die Another'da giydiği mayoyu anımsatan bir tarz. Gün.

Asla gölgeli bir kumsal olmadım. 😂 ”Berry, Pazar günü mizahi bir şekilde seksi fotoğrafını yazdı.

 

Berry'nin son model mayo tarzı bantlı bir üst ve yüksek belli, ince gümüş bir kemer ile alt kısımlara sahip. Die Another Day'de (Pierce Brosnan karşısında Amerikan casusu Jinx Johnson'ı canlandıran) aktris, klasik bir üçgen üst ve kalın beyaz bir kuşak ile alçak dipler giydi.

Yıldızın ayrıca, 2000'lerin başındaki aksiyon filminde salladığı peri kesimi yerine bugünlerde dalgalı göğüs uzunluğunda saçları var.

İLGİLİ: Halle Berry En Son Instagram Trendini Göz Alıcı Karantina 'Yastık Mücadelesi' ile Öldürdü

Instagram'daki hayranlar yardım edemedi, ancak Berry'nin plaj vücudunun şimdi neredeyse 20 yıl önce olduğu kadar etkileyici olduğunu fark ettiler.

Yorum bölümünde bir kişi "Harika görünüyorsun !!! 🔥🔥🔥" dedi. İkinci bir Instagram kullanıcısı ise "🔥🔥🔥🔥🔥🔥 olarak hala iyi durumda" dedi.

Geçen ay, Oscar ödüllü aktris, gizemli bir adamla Pazar aktivitelerinin Instagram fotoğrafını paylaşarak biriyle çıktığını söyledi.

 

Çekim, Berry'nin kimliği belirsiz bir arkadaşının bacaklarının ve ayaklarının yanındaki çıplak ayaklarını gösteriyor. Aktris, kırmızı bir kalp emojisi ekleyerek basitçe "pazar, funday" fotoğrafını yazdı.

Gizemli adam gerçekten de onun yeni sevgilisiyse, bu, aktrisin 2017'de müzisyen Alex Da Kid ile kısa bir kaçışının ardından romantik bir partnere ilk kez bağlanması anlamına geliyor.

Alay, Berry'nin 2016'da Fransız aktör Olivier Martinez'den boşandıktan sonra neden bu kadar uzun süre bekar kaldığını açıklamasından sadece aylar sonra geldi. Arkadaşı Lena Waithe ile Instagram Canlı sohbetinde Berry, boşandıktan sonra çocuklarına ve kendisine odaklandığını itiraf etti.

Berry ve Martinez, 6 yaşındaki oğlu Maceo'yu paylaşıyor. Oyuncu aynı zamanda eski sevgilisi Gabriel Aubry ile paylaştığı 12 yaşındaki Nahla Ariela Aubry'nin annesi.

Çocuklarımla birlikte olmaktan çok şey öğrendim. Berry, Waithe'ye şu anda benim için en iyi şirket ve Maceo’nun babasından boşandığımda üç yıldır yalnız kaldım, ”dedi. "Kesinlikle öyle."

Kaynak: People

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.