Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 ee atın ölümü arpadan olurmuş Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 adam saklanmış ama karının kocası haricinde haricinde herkes görüyor herifi... Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Dalga geçmeyin... ya adamın yerinde olsaydınız. Alıntı
Φ netman Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Fotomontaj bence.. Adam öyle dengede duramaz ki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 İyide netmanında dediği gibi nasıl duruyo o adam orda öyle Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 İyide netmanında dediği gibi nasıl duruyo o adam orda öyle ereksiyon devam ediyorsa mümkün Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 resmin fotomontaj olduğu anlaşılıyo zaten... ama komediii hani orasını düşünmezsek.. devekuşu olayına dönmüş aynı..hem deve kuşuda saklayamamış bi tarafını..buda... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Fotomontaj bence.. Adam öyle dengede duramaz ki İyide netmanında dediği gibi nasıl duruyo o adam orda öyle o korkuylan herşey yapar herhalde yanii baya korkmuştur sonunda 4 kattan atlamakta var ... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 o korkuylan insan gururunu unutup öle hemen olağanüstü yeteneklere sahip olmaz heralde Alıntı
Φ nazifyetim Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 bencede montaj, degilse bile o adam ancak duvarla beraber inebilir, hanım göbeği misali :sweatingbullets: :sweatingbullets: Alıntı
Φ berre Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 adamın ayagının altında bir cıkıntı var,sol elinde pervazı tutmus.insan zor durumda kalmaya görsün,değil duvara tutunmak,harcına bile girer:)))))) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.