Φ marshmellow Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 3. kolordu komutanlıgı ıstanbul ayazaga hala yapmaktayım merhaba.bi sey rica edicem kuzenim dağıtımdan sonra ayazagadaki 3.kolordu komutanligina geçti ama ona ulasabilecegim numarayı vermedi hala.aramak istiyorum ama bulamıyorum numarayı. acaba siz verebilir misinz? belki de aynı yerdesiniz.tesekkür ederim. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 ınan su an aklıma gelmedı ama haftaya ogrenıp mutlaka yazarım sonu aklımda ama bası gelmedı aklıma Alıntı
Φ EREN AKSU Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 3. kolordu komutanlıgı ıstanbul ayazaga hala yapmaktayım bende usta birliğim oraya düştü ama daha gitmedim allah izin verirse 3 gün sonra ordayım nasıl bir yer orası acemi birliğine sıhıye olarak gittim ama usta birliğinde yazıcı olarak görev yapacaksın die bir kağıt verdiler nasıl orası Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 cok guzel bır yere dustun eren kardesım gokdelenlerın arasında askerlık yapacaksın sehrın tam gobegındesın. burası cok rahat ve guzel.nato askerısın.burası dunyada 7 tane bulunan karargahın bır tanesı.gorevın burda bellı olur sen onu merak etme bır sıkıntın ıhtıyacın olursa mutlaka bul benı.ben korgeneralın habercısıyım.kıme sorsan gosterırler.umarım kolordu takımına secılırsın aynı kogusta yatarız hayırlı olsun sımdıden gorusuruz umarım Alıntı
Φ acemiasker Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 28inci Mekanize Piyade Tümeni,61inci Piyade Alayı, 1inci Piyade Taburu, 1inci Bölük, 2inci Takım Komutanı, Kıbrıs/Yiğitler bende ordayım usta birlikte beni biraz bilgilendirirsen cok sevinirim Alıntı
Φ taypa Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 ben poşettim istanbul 321 kd Alıntı
Misafir kova Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2015 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2015 forumda askerliğini yapan arkadaşlar nerede yaptıklarını yazsınlar buraya belkide beraber askerlik yapmışızdır Ben Erzincan 59.Topçu Er Eğitim Tugayında yaptım ben tünceli 4cü komando tugayında Alıntı
Misafir cemo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2016 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2016 İzmir bornova hacılarkırı 57 ci topcu tugayı Alıntı
Misafir Dozerci Metin Şahin Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2021 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2021 Metin dozerci Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.