Φ bekir Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Bu zamana kadar dahil olduğum bütün konularda uzun yazılar yazdım. Bir çok kimseyi sadece bu sebeple dahi sıktım...Bunu kısa kesiyorum... bir kısmınıza belki olmayacak üslupla seslendim kötü sözler söyledim, kırdım, gücendirdim. Özür diliyorum. Bilinmesini istediğim birşey daha var birçoğunuzla tanışmaktan onur duydum... Sabahları bilgisayarın başına geçip şu forma girmeyi ve bana cevap verilmiş mi verilmemiş mi diye beklemeyi de çok özleyeceğim... Allah'ın hidayeti, rahmeti ve bereketi hepinizin üzerine olsun... Herkese eyvallah...
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Bu zamana kadar dahil olduğum bütün konularda uzun yazılar yazdım. Bir çok kimseyi sadece bu sebeple dahi sıktım...Bunu kısa kesiyorum... bir kısmınıza belki olmayacak üslupla seslendim kötü sözler söyledim, kırdım, gücendirdim. Özür diliyorum. Bilinmesini istediğim birşey daha var birçoğunuzla tanışmaktan onur duydum... Sabahları bilgisayarın başına geçip şu forma girmeyi ve bana cevap verilmiş mi verilmemiş mi diye beklemeyi de çok özleyeceğim... Allah'ın hidayeti, rahmeti ve bereketi hepinizin üzerine olsun... Herkese eyvallah... hayırdır gidiyo musun
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Sanırım gidiyo kankim Allah'a Emanet Ol
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Allah'a emanet ol bekir kendine iyi bak
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 mademki gitmeyi seçmişsin hoşçakal
Φ bozan Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Bu zamana kadar dahil olduğum bütün konularda uzun yazılar yazdım. Bir çok kimseyi sadece bu sebeple dahi sıktım...Bunu kısa kesiyorum... bir kısmınıza belki olmayacak üslupla seslendim kötü sözler söyledim, kırdım, gücendirdim. Özür diliyorum. Bilinmesini istediğim birşey daha var birçoğunuzla tanışmaktan onur duydum... Sabahları bilgisayarın başına geçip şu forma girmeyi ve bana cevap verilmiş mi verilmemiş mi diye beklemeyi de çok özleyeceğim... Allah'ın hidayeti, rahmeti ve bereketi hepinizin üzerine olsun... Herkese eyvallah... Mühim olan devam etmektir...Edeceğini düşünüyorum... bozan
Önerilen İletiler