Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)

TUKISH-MEDIA.COM FARKINI ANLA

Tarih: Düzenleyen: cloud
  • Cevaplar 58
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)

paylaşımlı olacaksan tam paylaşımcı ol. adres verip seriasl isteyen bana mesaj asın falanfilan bırak artık

arkadaş

Admin Not: Hiç Kimse Serial Numarası Postalayamaz. Bu nedenle bu hizmeti size gönüllü olarak verenlere özel mesaj ÖM atmanız gerekmektedir... Yasal olarak biz hiç bir şekilde bu işlemin içine giremeyiz... Ayrıca bu tür sert ve içi boş eleştiriler sadece size daha az download getirir. Yapıcı olmaya çalışsanız daha iyi olur...

firari

Tarih: Düzenleyen: Admin
Gönderi tarihi:

kardeş biz sanki şifresini vermesini bilmiyoz allahım yaa sayıylamı yolluyolar sizi bana şifre vermek yasak oldugu için bana msj atın dedim sizinle konusmaya çok meraklı değilim zaten :P

Gönderi tarihi:

paylaşımlı olacaksan tam paylaşımcı ol. adres verip seriasl isteyen bana mesaj asın falanfilan bırak artık

arkadaş

firari

zaten bu forum yapıcı seni başka forumdan ajan olarak mı yolladılar ))) böyle yapmakları ile insanların kaynaşmasını sağlıyorlar ama senin gözlerin kapalı bazı şeyleri göremiyorsun

Gönderi tarihi:

yeni verilen linkteki serial şifreleri bende yok girdiğiniz siteden bulabilirsiniz

Gönderi tarihi:
TUKISH-MEDIA.COM FARKINI ANLA

merhabalar LaRsie_

öncelikle ii akşamlar ve teşekkürler böyle bir hizmeti bizimle paylaştığın için eline koluna sağlık eğer mümkünse bana şifreleri email yoluyla yollayabilir misin? sanırım e mailimi görebiliyorsundur eğer göremiyorsan da [email protected]

şimdiden çok teşekkür ederim ii çalışmalar

Gönderi tarihi:

kardeş link çalışmıyor dediler bende başka adres verdim şifleri bilmiyorum eski şifreyide sildim yeni verdiğim adresde şifreyi temin edebilirsin

Gönderi tarihi:

yaw kardeş ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyosunuz forumları okumuyomusunuz yeni bi link verdim şifreside o sitede olması lazım tam bi araştırma yapmadım foruma verilen cevapları okuyunuz....

Gönderi tarihi:

kardeş senin verdiğin linkler çalışmıyor ben gayet de okuyorum forum yazılarını ama linklerin çalışmıyor bilgine lütfen tekrar ilgilenirmisin ilk üç part var ama diğerleri olmayınca bir işe yaramıyo yardımcı olur musun...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.