Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) TUKISH-MEDIA.COM FARKINI ANLA Tarih: 25 Nisan , 2008 Düzenleyen: cloud Alıntı
Φ rtaker Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 SELAM KARDEŞ ÇOK SAOLSASIN,YALNIZ DEDİĞİN GİBİ ŞİFRESİNİ YOLLARSAN SEVİNİRİM!MAİL ADRESİM [email protected]şekkürler... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 şireyi mailine postaladım kardeş güle güle kullan Alıntı
Φ ez_firarim Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) paylaşımlı olacaksan tam paylaşımcı ol. adres verip seriasl isteyen bana mesaj asın falanfilan bırak artık arkadaş Admin Not: Hiç Kimse Serial Numarası Postalayamaz. Bu nedenle bu hizmeti size gönüllü olarak verenlere özel mesaj ÖM atmanız gerekmektedir... Yasal olarak biz hiç bir şekilde bu işlemin içine giremeyiz... Ayrıca bu tür sert ve içi boş eleştiriler sadece size daha az download getirir. Yapıcı olmaya çalışsanız daha iyi olur... firari Tarih: 7 Kasım , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 kardeş biz sanki şifresini vermesini bilmiyoz allahım yaa sayıylamı yolluyolar sizi bana şifre vermek yasak oldugu için bana msj atın dedim sizinle konusmaya çok meraklı değilim zaten Alıntı
Φ kibrisli77 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 kardeş biz sanki şifresini vermesini bilmiyoz allahım yaa sayıylamı yolluyolar sizi bana şifre vermek yasak oldugu için bana msj atın dedim sizinle konusmaya çok meraklı değilim zaten HEMSERIM KARDES LARSIE LUTFEN BU ADRESE OFISIN SERIALINI YOLLARMISIN KARDESIM ELINE SAGLIK TESEKKURLER SAYGILAR [email protected] Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 paylaşımlı olacaksan tam paylaşımcı ol. adres verip seriasl isteyen bana mesaj asın falanfilan bırak artık arkadaş firari zaten bu forum yapıcı seni başka forumdan ajan olarak mı yolladılar ))) böyle yapmakları ile insanların kaynaşmasını sağlıyorlar ama senin gözlerin kapalı bazı şeyleri göremiyorsun Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 çok sağolasın kardeş ya.. yav bide şu proçeviriyi bulamadm bi türlü. valla bulabilirsen çok sevinirim. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 eren saol eyvallah Alıntı
Φ epica Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Teşekkürler eline sağlık.. Alıntı
Φ epica Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Teşekkürler eline sağlık.. yaaa linkler çalışmıyooooooooooooooooooorr Alıntı
Φ epica Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Yukarıdaki linklerde part 4 ve part 5 çalışmıyor biri dokunsun yaa Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Yukarıdaki linklerde part 4 ve part 5 çalışmıyor biri dokunsun yaa burdan indir tümünü öbür linkleri bırak elleme indirmek için tıklayınız Alıntı
Φ achillius Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 program için teşekkür ederim. seri numarasını mailime gönderirsen çok sevinirim. tekrar teşekkürler. mail : [email protected] Alıntı
Φ epica Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 bende öğrenebilirmiyim seri numarasını? Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 yeni verilen linkteki serial şifreleri bende yok girdiğiniz siteden bulabilirsiniz Alıntı
Φ asrinn Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 kardeş saol teşekkürler eğer şifresini mailime gönderirsen çok sevinirimmmm.. [email protected] Alıntı
Φ thelastest Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 TUKISH-MEDIA.COM FARKINI ANLA merhabalar LaRsie_ öncelikle ii akşamlar ve teşekkürler böyle bir hizmeti bizimle paylaştığın için eline koluna sağlık eğer mümkünse bana şifreleri email yoluyla yollayabilir misin? sanırım e mailimi görebiliyorsundur eğer göremiyorsan da [email protected] şimdiden çok teşekkür ederim ii çalışmalar Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 kardeş link çalışmıyor dediler bende başka adres verdim şifleri bilmiyorum eski şifreyide sildim yeni verdiğim adresde şifreyi temin edebilirsin Alıntı
Φ thelastest Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 çok teşekkürler yüreğine sağlık şifreleri bana da gönderebili misin rica etsem birde part 4 ve 5 deki sorunlar hala giderilemedi mi mail adresim :[email protected] Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 yaw kardeş ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyosunuz forumları okumuyomusunuz yeni bi link verdim şifreside o sitede olması lazım tam bi araştırma yapmadım foruma verilen cevapları okuyunuz.... Alıntı
Φ thelastest Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 yaa ben linkleri örmüyorum eğer alttakiler ise de bunlar da çalışmıyorlar Alıntı
Φ thelastest Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 kardeş senin verdiğin linkler çalışmıyor ben gayet de okuyorum forum yazılarını ama linklerin çalışmıyor bilgine lütfen tekrar ilgilenirmisin ilk üç part var ama diğerleri olmayınca bir işe yaramıyo yardımcı olur musun... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 TUKISH-MEDIA.COM FARKINI ANLA Arkadaşlar bu linklerde problem çıktı bu adresden indirebilirsin artık şifresi varmı bilmiyorum bunun link benden gerisi size kalmıs http://www.danlod.com/archives/2005/11/microsoft_offic_6.php Alıntı
Φ devil666 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 tesekkurler sifresi ni [email protected] a gönderebilirmisin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.