Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bu Rahat ve Sıkı Yoga Şortları Çömelme Korumalı, Sürtünme Önlemeli ve Üç Cepli


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bu Rahat ve Sıkı Yoga Şortları Çömelme Korumalı, Sürtünme Önlemeli ve Üç Cepli

Eğer kaçırırsanız, bisikletçi şortları bu yaz gardırobunuza çok değiştirecek ama Everlane gibi markalar kısa bir süre önce onları dizilişlerine ekledi ve Girlfriend Collective aktif giyim etiketi şortları stokta neredeyse hiç tutamaz. Egzersiz şortları genellikle egzersiz yapmak için kullanılırken, artık daha çok bir moda ifadesi ve günlük bir temel haline geldi. Hızı yakalamaya çalışıyorsanız ve bir öneriye ihtiyacınız varsa, Amazon müşterileri popüler tozluk markası Iuga'nın en çok satan şortları ile yemin ediyor.

BB16k8nh.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Cepli Iuga Yoga Şortları Amazon'da neredeyse mükemmel bir dereceye sahip ve onları üç kategoride en çok satanlar yapıyor: kadın yürüyüş şortu, kadın açık hava rekreasyon şortu ve kadın koşu pantolonu. Şortlar, siyah, bordo ve uzay boyası seçenekleri de dahil olmak üzere 11 renkte geliyor ve boyutları XS ile XXL arasında değişiyor. İki büyük yan cebi ve bel bandında daha küçük bir gizli cebi var, böylece gittiğiniz her yerde elinizin altında kalmasını sağlayabilirsiniz.

BB16kfaq.img?h=1119&w=1119&m=6&q=60&o=f&

https://www.amazon.com/IUGA-Shorts-Pockets-Control-Workout/

1300'den fazla alışverişçiden yüzde 86'sı, nefes alabilecekleri, destekleyici ve esnek olduklarını söyleyen şortlar için çılgın bir beş yıldızlı inceleme bıraktı. Egzersiz yapmak için kullanan müşteriler, koşarken sürtünmeyi önlediklerini ve kalın malzemenin “çömelme testinden” geçtiğini söylüyor.

Bir müşteri, “Aktif hayatımın on yılında, şimdiye kadar satın aldığım en iyi egzersiz şortları” dedi. “Zinde ama tıknazım, uyluklarda biraz kalın ve bu uzunluk benim için yapıyor. Yumuşak, rahat, yerinde kalıyorlar ve cepler mükemmel. Fiyat için yüksek kalite. Bunları tekrar sipariş edeceğim. ”

İnceleyenler ceplerin telefonunuzu “sorunsuz” tutacak kadar uzun olduğunu ve kemer cebinin beklediğinizden daha derin olduğunu söylüyor. Başka bir müşteri, yan ceplerinden birine “iPhone 6S'yi bir Otterbox kasasına mükemmel bir PopSocket ile sığdırabildiğini” ve kemer cebinin “kredi kartları, anahtarlar veya benim durumumda tutacak kadar büyük olduğunu söyledi. sabah takviyeleri, onları almayı unutmam. ”

En iyi kısım? Cepli Iuga Yoga Şortları 25 doların altında - çalma hakkında konuşun.

Kaynak: People

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.