Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl uzatmaya gerek yok arkadaşlar leviathanın aklından bile geçtiğini düşünmüyorum öyle bişeyin heyhatcım sende takma kafana boşuna çünkü düşündüğün gibi bişey yok ortada hadi boşverin
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar herhangi bir arkadaşına teklif et sana kol saati verim diye nasıl tepki gösterirse benide aynı kabul et. arkadaşlarım dostlarım sitenin bu bölümünün ismi havadan civadan değilmi. mühim olan en saçma en enterasam konuları yazarak dikkat çekmek ve muhabbet ortamı oluşturmak O anki ruh halimiz bozuk olabilir kızabilirsinizde ama yapmamız gereken ilgilenmemek adınıza bir atıf yoksa susmak daha sonra katılmak zannediyorum. Aşağılayıcı küçük düşürücü ve alaycı tavırlar gerçekten hoş olmuyor. her iki tarafıda üzüyor. farkında olmasakta etkiliyor. Bu ciddi meselelerin tartışıldığı bir ortam değil ki bunları yapalım gülüp geçelim derim.
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl arkadaşlarım dostlarım sitenin bu bölümünün ismi havadan civadan değilmi. mühim olan en saçma en enterasam konuları yazarak dikkat çekmek ve muhabbet ortamı oluşturmak O anki ruh halimiz bozuk olabilir kızabilirsinizde ama yapmamız gereken ilgilenmemek adınıza bir atıf yoksa susmak daha sonra katılmak zannediyorum. Aşağılayıcı küçük düşürücü ve alaycı tavırlar gerçekten hoş olmuyor. her iki tarafıda üzüyor. farkında olmasakta etkiliyor. Bu ciddi meselelerin tartışıldığı bir ortam değil ki bunları yapalım gülüp geçelim derim. sana katılıyorum arkadaşım ama boşuna kızıyosun ortada hiçbişey yok dediğin gibi gülüp geçin bunu bence
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yahu Kol saati dediğim gerçek bildiğin kol saati,kötü bi anlam kastetmedim vallah
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar sana katılıyorum arkadaşım ama boşuna kızıyosun ortada hiçbişey yok dediğin gibi gülüp geçin bunu bence kara adam güldüm geçtim bende zaten. O anlamda yazmadığına inandım barıştım duysun o da. Ha bu arada sessizliğin kızı nerelerde ya katılmıyor, desinki yaz cevabını yazım onun hatırına kapatım konuyu gitsin valla. 2 tütütn tablası ile kurtarıırz gece yağmuruna .
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Valla şimdi heyhat üzülcek kızacak belki ama Çok gereksiz topicler açıyor Forum yöneticileri bunu görüyor.. Ama topic kapanmıyor nasıl oluyorsa.. Hadi hayırlısı..
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl kara adam güldüm geçtim bende zaten. O anlamda yazmadığına inandım barıştım duysun o da. Ha bu arada sessizliğin kızı nerelerde ya katılmıyor, desinki yaz cevabını yazım onun hatırına kapatım konuyu gitsin valla. 2 tütütn tablası ile kurtarıırz gece yağmuruna . o yok akşamları gelmiyo heyhat'cım
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Valla şimdi heyhat üzülcek kızacak belki ama Çok gereksiz topicler açıyor Forum yöneticileri bunu görüyor.. Ama topic kapanmıyor nasıl oluyorsa.. Hadi hayırlısı.. Öyle diyorsun ama gereksiz bir sürü konu var bunu niye kapatsınlar
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Yahu Kol saati dediğim gerçek bildiğin kol saati,kötü bi anlam kastetmedim vallah iyi o zaman kabul ettim
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar o yok akşamları gelmiyo heyhat'cım tuh be bu gecede kurtulamayacagız desene.
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl tuh be bu gecede kurtulamayacagız desene. o kapat demeden kapatamıyomusun konuyu
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Öyle diyorsun ama gereksiz bir sürü konu var bunu niye kapatsınlar Bundan daha gereksiz yok ama
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Valla şimdi heyhat üzülcek kızacak belki ama Çok gereksiz topicler açıyor Forum yöneticileri bunu görüyor.. Ama topic kapanmıyor nasıl oluyorsa.. Hadi hayırlısı.. tamamda defalarca söyledim tırı vırı konular sayfasındayız diye ülke gündemi veya ulusal uluslar arası konuların tartışıldığı bölümde de değilizki hem diğerler benden ciddi konulara değinmiyor ki kapatacaklarsa okusunlar hatam varsa kapatsınlar başa gelen çekilir.
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Bundan daha gereksiz yok ama Aşkınızı test edin adlı topiği görmedin galiba
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Bundan daha gereksiz yok ama öyle diyosun ama heyhatın açtığı topikler izlenme rekoru kırıyor
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Aşkınızı test edin adlı topiği görmedin galiba Gördüm gördüm İçeriğini düşünürsen gereksiz olmadığını anlarsın Yada bu topicle karşılaştırırsan öyle diyosun ama heyhatın açtığı topikler izlenme rekoru kırıyor puahahahahah Doğru vala Ah bu meraklı üyeler yukmu
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Gördüm gördüm İçeriğini düşünürsen gereksiz olmadığını anlarsın Yada bu topicle karşılaştırırsan puahahahahah Doğru vala Ah bu meraklı üyeler yukmu en başta sen
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl en başta sen Nirden bildin Belli oluyu Heyhat topic açıyor ilk ben zıplıyorum topiğe Pehh
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Gördüm gördüm İçeriğini düşünürsen gereksiz olmadığını anlarsın Yada bu topicle karşılaştırırsan Bence çok saçma,içeriğine de baktım en başta sen Arkandayız Sedat abi
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Nirden bildin Belli oluyu Heyhat topic açıyor ilk ben zıplıyorum topiğe Pehh olmazmı oluyu
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Bence çok saçma,içeriğine de baktım İçeriğine bak demedim içeriğini düşün dedim Ala ala ya
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl tamamda defalarca söyledim tırı vırı konular sayfasındayız diye ülke gündemi veya ulusal uluslar arası konuların tartışıldığı bölümde de değilizki hem diğerler benden ciddi konulara değinmiyor ki kapatacaklarsa okusunlar hatam varsa kapatsınlar başa gelen çekilir. Tırı vırı konular sayfasındayız tırı vırı topiclerde kapatılıyor malesef
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.