Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Evet Arkadaşlar Kimi sevmiştim sordum vede karşılığında hediyemi altına kadar çıkarmıştım bilen olmadı. Şimdi de sıra sizde arayanlar yazsın hediyelerini yazım cevabı. Ben size altın verecektim, sizde bana bir ciklet yollarsınız umarım ne de olsa eski dostlar olduk değilmi .
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Evet Arkadaşlar Kimi sevmiştim sordum vede karşılığında hediyemi altına kadar çıkarmıştım bilen olmadı. Şimdi de sıra sizde arayanlar yazsın hediyelerini yazım cevabı. Ben size altın verecektim, sizde bana bir ciklet yollarsınız umarım ne de olsa eski dostlar olduk değilmi .
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Sende mi bilmiyon yoksa ya niye bilmeyeyim vaat edin bakalım hediyeleri öyle soru olur mu bakın sonra
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Hediye mi ne diyııısııııınnnnnn Tütün tablası nerde buda kafayi tutun tablasiyla bozmus
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar cevabini bilmediginm soru sormamalisin bence ortalığa fısıltı yayma ,cevapsız olurmu gönderecen hediyeyi yaz, merak etme cevabı var sende şaşıracaksın
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Hediye mi ne diyııısııııınnnnnn Tütün tablası nerde siz alamadınız bari ben alım dedim napım. Ama sana 2 tane tütün tablası gönderecem söz geceleri ıslak sigaran için
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar buda kafayi tutun tablasiyla bozmus yav arkadaş sizler var ya bir alemsiniz vallaha gülmakten kıpkırmızı oldum sagolun varolun hep burda kalın
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl hediye haketmek icin kendi sordugun sorunun cevabini vermenmi gerekiyor
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar hediye haketmek icin kendi sordugun sorunun cevabini vermenmi gerekiyor tamam sen vaat et ama gönderme ciklet falan ama bil sana yeminle küçük altın verceğim garantim imzam tamammı kız
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl hediye haketmek icin kendi sordugun sorunun cevabini vermenmi gerekiyor Hatta üstüne bayağı bi dil dökmen gerekiyo
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Hatta üstüne bayağı bi dil dökmen gerekiyo oda nerden çıktı, aynı teklif senin içnde geçerli
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl hediye haketmek icin kendi sordugun sorunun cevabini vermenmi gerekiyor oda nerden çıktı, aynı teklif senin içnde geçerli Neyse ben karışmıyom
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Neyse ben karışmıyom mübarek gün bu kadar pinti olmayın bir ciklet veremezmisiniz.
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl mübarek gün bu kadar pinti olmayın bir ciklet veremezmisiniz. Kol saati veriyim dedim olmaz mı?
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl allah versin allah versin baska kapiya (dEERMİSİM..!) cikletini kendin al burasi cikletci dukkanimi
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Kol saati veriyim dedim olmaz mı? gerçekten yakışmıyor size ben sizle dalga geçmiyorum vede ayıp tekliflerde bulumuyorum buulnmamda sanalda arkadaş olduk ama kafalarımızda birbirimizi canlandırdığımız veya kafamıza göre portrelerimizi çıkarttığımız kesin değilmi lütfen saat olsun ama kolu kalsın.
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl gerçekten yakışmıyor size ben sizle dalga geçmiyorum vede ayıp tekliflerde bulumuyorum buulnmamda sanalda arkadaş olduk ama kafalarımızda birbirimizi canlandırdığımız veya kafamıza göre portrelerimizi çıkarttığımız kesin değilmi lütfen saat olsun ama kolu kalsın. Bu teklifin nesi ayıp,ne oluyo kafam iyice karıştı benim
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Bu teklifin nesi ayıp,ne oluyo kafam iyice karıştı benim herhangi bir arkadaşına teklif et sana kol saati verim diye nasıl tepki gösterirse benide aynı kabul et.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.