Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Evde kullanmanız gereken tek et lokantası sırrı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Evde kullanmanız gereken tek et lokantası sırrı

En iyi restoran bifteği ile eşit olarak yemek pişirmek için mücadele eden ev aşçıları için, sizin için haberlerimiz var: Sabır, sulu sığır etinin sırrıdır. Uzmanlara göre, etinizin lezzetli nemi kilitlemek için pişirilmeden önce ve sonra dinlenmesi gerekir.

BB15JbtK.img?h=748&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Peki, bifteğinizi ızgaraya atmadan önce ne kadar beklemelisiniz? The Daily Meal e-postasında, Black Angus Steakhouse mutfak operasyonları müdürü Fernando Garcia, buzdolabından çıkardığını ve oda sıcaklığına gelmesini söyledi. Bu yaklaşık 20 ila 30 dakika sürer ve etin eşit şekilde pişmesine yardımcı olur.

Sonra, bifteğiniz piştikten sonra, henüz bıçağı tutmayın. LongHorn Steakhouse şefi Michael Senich, ızgaraların yaptığı en büyük hata bifteği çok erken kesmek ve nemin dışarı damlamasına izin verdiğini söylüyor. Kesmeden önce bir ila iki dakika beklemenizi önerir. Benzer şekilde, Ulusal Sığır Eti Sığır Eti Derneği Et Bilimi, Mutfak ve Tedarik Zinciri Genel Müdürü Bridget Wasser, beş dakika daha beklemesini söylüyor.

“Dinlenme, lezzetli meyve sularının tabağa veya kesme tahtasına akmasını önler ve kuruluğa neden olabilir,” dedi Wasser. Yemek pişirirken çatal yerine maşa kullanmanın önemini vurguladı. Çatal kullanılması sığır etini delecek ve meyve suları kaybına neden olacaktır.

Açık sözlü olalım. Yüksek kaliteli bir biftek yapmak için çok fazla iş var, ancak sadece bu uzmanların bildiği bu et lokantası sırlarını dikkate alırsanız, ucuz kesimler bile beş yıldızlı bir yemek gibi tadabilir.

Kaynak: The Daily Meal

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.