Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

-Trabzonda Italyan Papazi öldüren 16 yasindaki genc yargilandi ve toplam 16 yil hapis cezasina carptirildi,Yasi 18 in altinda oldugu icin daha fazla ceza almaktan kurtuldu.

-Kimsenin kimseyi öldürmeye tabiiki hakki yoktur,ve aksini yapanlarin ceza almasida haktir.Buraya kadar saniyorum herkes ayni görüstedir.Ben Avrupaya uzanacak ve örnegin Almanyada Naziler tarafindan dögülen yaralanan vede öldürülen insanlari ve hakimlerin faillere verdiklei komik cezalari düsünüyorumda ve diyorumki Türkiye tabiiki yabancilar icin bir cennettir cünkü ayni olay Almanyada yasansa idi ve 16 yasinda bir Alman genci bir hocamizi öldürmüs olsa idi inaniniz alacagi ceza en fazla 3 sene kadar olurdu.Acaba bizim cezalarimizmi adil yoksa Avrupanin cezalarimi..

saygilarla

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Neden sustunuz,elbirligi yapilmis gibi,biz degilmiyiz Avrupaya uymaya calisan,Avrupanin insancil! ceza yasalarina varincya kadar almayi görev sayan,yoksa bu insancillik Italyan papazi öldüren 16 yasindaki cocuk icin gecerli degilmiydi yoksa Sayin hakimlerimiz böyle bir ibret cezasi vererek bundan böyle yabanci misyonerlere saldirabilecek cocuklara gözdagi vermeyimi uygun buldular?

saygilarla

Gönderi tarihi:

Şunu düşündüm birden politika Eğer yanlış düşünüysam kusura bakma.Acaba o çocuk Yakın zamnda 'osmanlı keşke müslüman olmasaydı'diyen rektörü vursaydı acaba tepkin nasıl olurdu.İrtica hortladımı?? Yoksa Laiklik elden gidiyormu?? ..Zira O rektörün açıklaması Bu gibi düşüncede olan insanların önünü açmaya yetecek Ve sınır çemberini biraz daha genişletmiş olacak.Eğer böyle düşünüyorsan Fikirlerini Sağlamlaştırmadan boşuna polemik yapma bence. Bu arada Şu düşünceyi aklınızdan silin Zamanında bu tür haberlerle milleti Galyana getirdiler. Yok misyonerler dinden çeviriyolar yok müslümanlık elden gidiyor.Bunları söyleyenlerin ise müslümanlıkla yakından uzaktan alakası olmayan insanların olması gayet düşündürücü.Halkın moralini bozma VE varki bi keramet din değilştiriyolar düşüncesini yaymak.Ve zaten Bu gizli palnda açığa çıktı.Size şu kadarını söyliyim İslamı tanıyan insan Ölür Ama Hak'tan dönmez. Eğer bi kaç Ne olduğu belrisiz ve müslüman olsa ne olmasa ne görünümndeki ünlüler ve mankenler ve bi takım çevreelerin insanları Din değiştiriyorsa ben buna memnun olurum.Çünkü yaşayışları İslam ile uzaktan yakından alakası olmayan ve milletin örnek alacağı Şahıslar cehendeme kadar yolu var.Bu arada szölerine katılıyormuyum sonuna kadar HEmde!!.Ben sadece olayın farklı bi boyutunu göstermek istedim.

SAygı ve sevgi ile

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Sayin Algoritma yanlis anlasildim galiba,ben o papazin öldürülmesini tasvip etmedim ve öldüren gencide alkislamadim.Benim yaptigim veya yapmaya calistigim tespit farkli bir tespitti,Rektör de öldürülseydi yine ayni tespiti yapardim,ben tepki koymadim.Benim ilk iletimde vurguladigim su idi;Biz Avrupali olmaya Avrupanin herseyini almaya cok hevesliyiz.Tabiiki insan haklarinida.bizim bir hocamiz bir imamimiz Avrupada herhangi bir ülkede öldürülse idi,önce o cinayeti özel iliskilerle bagdastiracaktilar ve alacagi ceza ise en fazla 3-5 seneyi gecmeyecekti.Bunun örneklerini cok yasadik.Irkcilar tarafindan hastahanelik edilen öldürülen yabancilarin suclulari 3-5 sene hapis cezasi ile yirtarken olaylar polis tarfindan adi suc kapsamina alinarak hakim karsisina cikarilmistir.Ben bunu vurgulamaya calistim,sizin verdiginiz yanittan anladigim kadari ile yeterince vurgulama yapamamisim.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.