Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Anlatılması tarifsiz biliyorsun her seferinde sana da söylüyorum, ama kollarında ki mutluluğu ben çok seviyorum... O mutluluğun, huzurun tadı, güzelliği hiç bir yerde yok. Sen bambaşka bir dünyasın yüreğimde

Dün gece denize vuran yakamozları gördüm. Nasılda ışıldıyordu. Tıpkı gözlerinde ki parıltılar gibiydi... Kollarımda aradım o muhteşem varlığınla seni...

Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karsılaşırlar. aşk kendinden emin bir şekilde sorar: Ben senden daha candan ve daha yakınım. Sen niye varsın ki bu dünyada¿ Arkadaşlık cevap verir: Sen gittikten sonra arkanda bıraktığın gözyaşlarını silmek için...

Karanlık bir gecede atılan havai fişekler gibi rengerenksin yaşamımda. Binlerce yıldızın içinde kocaman bir sevgisin yüreğimde.

Bedeninde et, kemik, sinir kaldikca. Dünyadaki yerini bil, kendinden sasma. Düsman Zaloglu Rüstem olsa ger gogsünü, Dostun karun olsa iyilik altinda kalma.

Bu ucsuz bucaksiz dünya icinde, bil ki, mutlu yasamak iki türlü insana vergi: Biri iyinin kotünün aslini bilir, Oteki ne dünyayi bilir, ne kendini.

Eger bir yabanci bana dostluk ve muhabbet gosterirse akrabamdir. Eger akrabam bana eziyet ederse benim düsmanimdir. Eger zehir sifa verirse panzehirdir. Eger bal hasta ederse o bal zehirdir

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.