Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar, Kimi sevdiğimi buraya yazıyorum. Bulacak ilk arkadaşımın adresine taştan peribacası maketi göndereceğim. Yanında tütün tablaları vede kalemliğiyle. Basit değil inanın İyi eğlenceler.

Gülüm; ipucu olarak bir harf diyorsun da, kolay şey ise verdim gitti hadi. Ama kimbilir o şimdi belki Semada belki Deryada belki de Sahrada. :sweatingbullets:

e mailimede cevabı atabilirsiniz

• Cevaplar 112
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Popüler Olduğu Günler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar, Kimi sevdiğimi buraya yazıyorum. Bulacak ilk arkadaşımın adresine taştan peribacası maketi göndereceğim. Yanında tütün tablaları vede kalemliğiyle. Basit değil inanın İyi eğlenceler.

Gülüm; ipucu olarak bir harf diyorsun da, kolay şey ise verdim gitti hadi. Ama kimbilir o şimdi belki Semada belki Deryada belki de Sahrada. :sweatingbullets:

bu oyunmu ben bişe anlamadım :D

Gönderi tarihi:

bende bişey anlamadım biraz daha açıklarmısın :huh:

Gönderi tarihi:

bu oyunmu ben bişe anlamadım :D

hayır gerçek bir yazı fal bakarken bir bayan arkadaş ısrar etti kimi seviyorsun diye bir harf istedi bende tümünü verdim ama oda çözemedi. Senin çözeceğine eminim sessiz sessizden

Gönderi tarihi:

bende bişey anlamadım biraz daha açıklarmısın :huh:

Hoş geldin dönmüşsünüz. Heralde benim yazım etkikli oldu. :D Neyse Kardeş gerçek bir yazı dalga değil biraz uğraşırsınız ama çözebilirsiniz. Kolay gelsin

Gönderi tarihi:

hayır gerçek bir yazı fal bakarken bir bayan arkadaş ısrar etti kimi seviyorsun diye bir harf istedi bende tümünü verdim ama oda çözemedi. Senin çözeceğine eminim sessiz sessizden

yok ben çözemem :) çözsemde sölememki -_-

Gönderi tarihi:

senki çözemicen öylemi? Söylersen hediyeni istediğin adrese yollarım

bide bunu formun en baş tarafına NASIL alıyorsunuz bi alsanıza ne olur.

bak aynen böle cevap yazıldıkça :D:lol: şimdi en üste çıktı :D

Gönderi tarihi:

sevgili heyhat buldum galiba sessizliğin kızı olmasın :unsure:

onuda sevdim ama değil

kimi banene senin sevdiğinden diyordur

aslında hediyeyi altına çıkarmayı düşünüyorum

çünkü bu ona değerdi.

Gönderi tarihi:

onuda sevdim ama değil

kimi banene senin sevdiğinden diyordur

aslında hediyeyi altına çıkarmayı düşünüyorum

çünkü bu ona değerdi.

arkadaşım herkesin sevdiği insan onun için çok değerlidir ama seni anlayamadım neden bizden sevdiğin insanı tahmin etmemizi istiyosun hemde dalgamı geçiyosun kimsenin senin altınına ihtiyacı yok yok hediyeyyi altına çıkartmışsın falan :angry:

Gönderi tarihi:

arkadaşım herkesin sevdiği insan onun için çok değerlidir ama seni anlayamadım neden bizden sevdiğin insanı tahmin etmemizi istiyosun hemde dalgamı geçiyosun kimsenin senin altınına ihtiyacı yok yok hediyeyyi altına çıkartmışsın falan :angry:

gece gece valla çok ağır oldu siyah x

sevgiye sevgiliye zarar gelmesini kim ister ki

tepkinde haklısın benden saçma bi yazı saçma vaadler

ama formumuzun adı öyle değilmi havadan civadan

birde sevgiler çeşit çeşittir.

hem o artık yok ki

Gönderi tarihi:

gece gece valla çok ağır oldu siyah x

sevgiye sevgiliye zarar gelmesini kim ister ki

tepkinde haklısın benden saçma bi yazı saçma vaadler

ama formumuzun adı öyle değilmi havadan civadan

birde sevgiler çeşit çeşittir.

hem o artık yok ki

abi varya enteresan birisin :D

Gönderi tarihi:

insanı bi kızdırıyosun ardından güldürüyosun :)

yok be kara adam ben kimseyi kızdıramam o yapı yok bende.

Arayışlar vardır sıkıntılar vardır onları atma çabasıdır. Öle bi şeyler işde kızma hepsi hallolur hediyeleride yazılarımızıda geri alırız gönüller hoş olsun gece gece

Gönderi tarihi:

yok be kara adam ben kimseyi kızdıramam o yapı yok bende.

Arayışlar vardır sıkıntılar vardır onları atma çabasıdır. Öle bi şeyler işde kızma hepsi hallolur hediyeleride yazılarımızıda geri alırız gönüller hoş olsun gece gece

yazını almana gerek yok sadece hediyeyi kaldırsan kafi heyhat

Gönderi tarihi:

yazını almana gerek yok sadece hediyeyi kaldırsan kafi heyhat

senin canın sagolsun be kara adam kaldırdım gitti hediyeleri

ben sizin tarafınızdan hiç bakmadığımdan zaten pek ilgilenende olmadı bak. sadece eski dostlar oldu. Konular silinebiliyormu

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.