Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Arkadaşlar, Kimi sevdiğimi buraya yazıyorum. Bulacak ilk arkadaşımın adresine taştan peribacası maketi göndereceğim. Yanında tütün tablaları vede kalemliğiyle. Basit değil inanın İyi eğlenceler. Gülüm; ipucu olarak bir harf diyorsun da, kolay şey ise verdim gitti hadi. Ama kimbilir o şimdi belki Semada belki Deryada belki de Sahrada. e mailimede cevabı atabilirsiniz Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Arkadaşlar, Kimi sevdiğimi buraya yazıyorum. Bulacak ilk arkadaşımın adresine taştan peribacası maketi göndereceğim. Yanında tütün tablaları vede kalemliğiyle. Basit değil inanın İyi eğlenceler. Gülüm; ipucu olarak bir harf diyorsun da, kolay şey ise verdim gitti hadi. Ama kimbilir o şimdi belki Semada belki Deryada belki de Sahrada. e mailimede cevabı atabilirsiniz bu oyunmu ben bişe anlamadım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Arkadaşlar, Kimi sevdiğimi buraya yazıyorum. Bulacak ilk arkadaşımın adresine taştan peribacası maketi göndereceğim. Yanında tütün tablaları vede kalemliğiyle. Basit değil inanın İyi eğlenceler. Gülüm; ipucu olarak bir harf diyorsun da, kolay şey ise verdim gitti hadi. Ama kimbilir o şimdi belki Semada belki Deryada belki de Sahrada. e mailimede cevabı atabilirsiniz bende bişey anlamadım biraz daha açıklarmısın Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 bu oyunmu ben bişe anlamadım hayır gerçek bir yazı fal bakarken bir bayan arkadaş ısrar etti kimi seviyorsun diye bir harf istedi bende tümünü verdim ama oda çözemedi. Senin çözeceğine eminim sessiz sessizden Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 bende bişey anlamadım biraz daha açıklarmısın Hoş geldin dönmüşsünüz. Heralde benim yazım etkikli oldu. Neyse Kardeş gerçek bir yazı dalga değil biraz uğraşırsınız ama çözebilirsiniz. Kolay gelsin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 bu oyunmu ben bişe anlamadım Semada belki Deryada belki de Sahrada diyosun hımm sema,derya,sahra, azra olmasın :lol: Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 hayır gerçek bir yazı fal bakarken bir bayan arkadaş ısrar etti kimi seviyorsun diye bir harf istedi bende tümünü verdim ama oda çözemedi. Senin çözeceğine eminim sessiz sessizden yok ben çözemem çözsemde sölememki Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Semada belki Deryada belki de Sahrada diyosun hımm sema,derya,sahra, azra olmasın :lol: hayır onlar göstermelik Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 yok ben çözemem çözsemde sölememki senki çözemicen öylemi? Söylersen hediyeni istediğin adrese yollarım bide bunu formun en baş tarafına NASIL alıyorsunuz bi alsanıza ne olur. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 senki çözemicen öylemi? Söylersen hediyeni istediğin adrese yollarım bide bunu formun en baş tarafına NASIL alıyorsunuz bi alsanıza ne olur. bak aynen böle cevap yazıldıkça şimdi en üste çıktı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 sevgili heyhat buldum galiba sessizliğin kızı olmasın Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 sevgili heyhat buldum galiba sessizliğin kızı olmasın Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 bana bakmayin beni sevemez cunku ben bayan degilim Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 bide avatarimi degistire bilsem Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 sevgili heyhat buldum galiba sessizliğin kızı olmasın onuda sevdim ama değil kimi banene senin sevdiğinden diyordur aslında hediyeyi altına çıkarmayı düşünüyorum çünkü bu ona değerdi. Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 mimiklerin çok kötüydü. Hor görme garibi büyük konuşmamak lazım derim. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 onuda sevdim ama değil kimi banene senin sevdiğinden diyordur aslında hediyeyi altına çıkarmayı düşünüyorum çünkü bu ona değerdi. arkadaşım herkesin sevdiği insan onun için çok değerlidir ama seni anlayamadım neden bizden sevdiğin insanı tahmin etmemizi istiyosun hemde dalgamı geçiyosun kimsenin senin altınına ihtiyacı yok yok hediyeyyi altına çıkartmışsın falan Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 arkadaşım herkesin sevdiği insan onun için çok değerlidir ama seni anlayamadım neden bizden sevdiğin insanı tahmin etmemizi istiyosun hemde dalgamı geçiyosun kimsenin senin altınına ihtiyacı yok yok hediyeyyi altına çıkartmışsın falan gece gece valla çok ağır oldu siyah x sevgiye sevgiliye zarar gelmesini kim ister ki tepkinde haklısın benden saçma bi yazı saçma vaadler ama formumuzun adı öyle değilmi havadan civadan birde sevgiler çeşit çeşittir. hem o artık yok ki Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 gece gece valla çok ağır oldu siyah x sevgiye sevgiliye zarar gelmesini kim ister ki tepkinde haklısın benden saçma bi yazı saçma vaadler ama formumuzun adı öyle değilmi havadan civadan birde sevgiler çeşit çeşittir. hem o artık yok ki abi varya enteresan birisin Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 abi varya enteresan birisin niye ya Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 niye ya insanı bi kızdırıyosun ardından güldürüyosun Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 insanı bi kızdırıyosun ardından güldürüyosun yok be kara adam ben kimseyi kızdıramam o yapı yok bende. Arayışlar vardır sıkıntılar vardır onları atma çabasıdır. Öle bi şeyler işde kızma hepsi hallolur hediyeleride yazılarımızıda geri alırız gönüller hoş olsun gece gece Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 yok be kara adam ben kimseyi kızdıramam o yapı yok bende. Arayışlar vardır sıkıntılar vardır onları atma çabasıdır. Öle bi şeyler işde kızma hepsi hallolur hediyeleride yazılarımızıda geri alırız gönüller hoş olsun gece gece yazını almana gerek yok sadece hediyeyi kaldırsan kafi heyhat Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 yazını almana gerek yok sadece hediyeyi kaldırsan kafi heyhat senin canın sagolsun be kara adam kaldırdım gitti hediyeleri ben sizin tarafınızdan hiç bakmadığımdan zaten pek ilgilenende olmadı bak. sadece eski dostlar oldu. Konular silinebiliyormu Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 bana bakmayin beni sevemez cunku ben bayan degilim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.